Exclusive Content:

Τοπ 5 τρομαχτικοί χαρακτήρες σε βιντεοπαιχνίδια

Έχουμε συναντήσει αμέτρητους εχθρούς στους τίτλους που πέρασαν απ’ τα χέρια μας, ωστόσο μερικοί κατάφεραν να μας τρομοκρατήσουν και να μείνουν χαραγμένοι στη μνήμη μας. Δεν πρόκειται μόνο για εχθρούς που εμφανίζονται αποκλειστικά ως bosses σε τρομαχτικά παιχνίδια, αλλά γενικότερα για χαρακτήρες οι οποίοι έκαναν μια, άλλοτε ευρεία κι άλλοτε σύντομη, εμφάνιση σε κάποιον τίτλο με σκοπό να μας γεννήσουν εφιάλτες.

Νούμερο 5: Pyramid Head – Silent Hill series

Σίγουρα θα υπάρξει μεγάλη πιθανότητα να έρθουμε αντιμέτωποι με αυτό τον μυστηριώδη και φρικιαστικό χαρακτήρα σε έναν από τους τίτλους Silent Hill και ακόμα χειρότερα θα φτάσουμε σε σημείο να κρυβόμαστε για τη ζωή μας! Ο Pyramid Head δε φανερώνει ποτέ ην αληθινή του ταυτότητα, αντίθετα αναζητά τον παίκτη με σκοπό να τον σκοτώσει και που είναι πολύ εύκολο καθώς δεν είναι αντιμετωπίσιμος και με ένα χτύπημα τελειώνει αυτόματα τη ζωή του πρωταγωνιστή.

Νούμερο 4: Zombie Dogs – Resident Evil series

Θα έλεγε κανείς ότι τα ζόμπι που συναντά ο παίκτης σε αυτό το franchise είναι πολύ πιο τρομακτικά από τα σκυλιά, παρ’ όλ’ αυτά όλοι οι λάτρεις της σειράς απεχθάνονται τα zombie dogs, τα οποία εμφανίζονται τις χειρότερες στιγμές και με τα χειρότερα jumpscares. Μικρόσωμα, ευέλικτα και γρήγορα ξετρυπώνουν από κάθε σκοτεινή γωνία και μπορούν με ευκολία να μηδενίσουν το HP του πρωταγωνιστή, καθώς είναι δύσκολο να τα πετύχει κανείς με το handgun. Παράλληλα, μας είναι δύσκολο να ξεχάσουμε εκείνες τις σκηνές από το Resident Evil 2 όπου τα σκυλιά πετάγονται μέσα από τα τζάμια και επιτείθενται στον παίκτη χωρίς αυτός να προλαβαίνει να αντιδράσει.

Νούμερο 3: Slenderman – Slender the 8 Pages

Η συλλογή χαμένων σελίδων σε ένα δάσος φαντάζει απλό challenge μέχρι που ο μυστηριώδης χαρακτήρας Slenderman, μια άσπρη μορφή με κοστούμι και δίχως πρόσωπο, κάνει την εμφάνισή του αθόρυβα και χωρίς να το καταλάβουμε. Όταν γυρίσουμε να τον αντικρίσουμε με το φακό η οθόνη αρχίζει και κάνει χιόνια και ξαφνικά η μορφή του γεμίζει κάθε άκρη της. Είναι το γεγονός ότι πρόκειται για μια απρόσωπη μορφή που αν την κοιτάξεις σε σκοτώνει ή ίσως το γεγονός ότι η εμφανίσεις του συνοδεύονται από φρικιαστική μουσική και τρομακτικά jumpscares; Όπως και να ‘χει κατάφερε να μπει στη λίστα μας!

Νούμερο 2: Chris Walker – Outlast

Το Outlast αποτέλεσε ένα από τα τρομακτικότερα παιχνίδια που πιάσαμε ποτέ στα χέρια μας κα το γεγονός αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εμφάνιση ενός από τους πιο τρομακτικούς χαρακτήρες…ever, Chris Walker. Ως ένας από τους χιλιάδες ασθενείς της ψυχιατρικής κλινικής στην οποία εγκλωβίζεται ο πρωταγωνιστής μας, ο Walker έχει βάλει ως προσωπικό του στόχο να εξοντώσει το δεύτερο με αποτέλεσμα να εμφανίζεται συνέχεια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και μάλιστα τις χειρότερες φορές και με τα χειρότερα jumpscares.

Νούμερο 1: Regenerators – Resident Evil 4

Ο θόρυβος που κάνουν είναι ανατριχιαστικός ενώ η όψη τους παγώνει τον παίκτη κάνοντάς τον να πανικοβληθεί αφού κινούνται και αρκετά γρήγορα. Τα πλάσματα αυτά, που δημιουργήθηκαν μέσω του ιού “las plagas”, αποτελούν τον χειρότερο εφιάλτη κάθε gamer αφού για να τα εξοντώσει ο παίκτης πρέπει να έχει τον απαραίτητο εξοπλισμό στο όπλο του ώστε να ανακαλύψει τα ευαίσθητά του σημεία. Αντίθετα, αν δεν είναι τόσο τυχερός και επιχειρήσει να πυροβολήσει οποιοδήποτε σημείο του σώματός τους, δεν θα καταφέρει τίποτα άλλο παρά να χειροτερέψει τα πράγματα καθώς, όπως αναφέρει και το όνομά τους, οι Regenerators μπορούν και ξαναδημιουργούν οποιοδήποτε άκρο τους. Χειρότερα, αν ο παίκτης πυροβολήσει στο στομάχι τότε το πλάσμα αυτό έχει την ικανότητα να δημιουργήσει έναν κλώνο του μέσα από το ίδιο. Πρόκειται για έναν αληθινό εφιάλτη!

Οι παραπάνω εφιαλτικοί αλλά συνάμα αξέχαστοι χαρακτήρες κατάφεραν να βρεθούν στη λίστα μας για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Παρ’ όλ’ αυτά όλοι διέθεταν κάτι κοινό μεταξύ τους κι αυτό είναι ο τεράστιος τρόμος που κατάφεραν να μας δημιουργήσουν κάθε φορά που ερχόμασταν αντιμέτωποι με καθέναν από αυτούς.

Latest

Ο Σπύρος Γραμμένος στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι

Ο Άνθρωπος που τραγούδησε τον έρωτα. Ο Άνθρωπος που περπάτησε...

11o ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΤΕΙΑΣ – ΛΙΓΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΚΟΜΑ…

Ο Σύλλογος Νεολαίας Ελάτειας μας προσκαλεί στο 11ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας,...

Ο Χρήστος Νικολόπουλος στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη – Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, συμπληρώνοντας 60 χρόνια ενεργής δράσης και...

Newsletter

spot_img

Don't miss

Ο Σπύρος Γραμμένος στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι

Ο Άνθρωπος που τραγούδησε τον έρωτα. Ο Άνθρωπος που περπάτησε...

11o ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΤΕΙΑΣ – ΛΙΓΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΚΟΜΑ…

Ο Σύλλογος Νεολαίας Ελάτειας μας προσκαλεί στο 11ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας,...

Ο Χρήστος Νικολόπουλος στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη – Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, συμπληρώνοντας 60 χρόνια ενεργής δράσης και...

Adagio Enigmatique του Saint Preux από την Ελληνογερμανική ορχήστρα Νέων (ΕΓοΝ-DGjO)

Το νέο single της νεοσύστατης Ελληνογερμανικής Ορχήστρας Νέων ΕΓοΝ-DGjO...

Εκλογική Αποχή: Πολιτική απάθεια ή μια μορφή διαμαρτυρίας;

             «Επιμένω σε ένα άλλο κόσμο.               Τον έχω τόσο ονειρευτεί,        ...

Ο Σπύρος Γραμμένος στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι

Ο Άνθρωπος που τραγούδησε τον έρωτα. Ο Άνθρωπος που περπάτησε όλη τη γη για να μεταφέρει το μήνυμα της Αγάπης. Ο Άνθρωπος που πήρε την σκυτάλη...

11o ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΤΕΙΑΣ – ΛΙΓΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΚΟΜΑ…

Ο Σύλλογος Νεολαίας Ελάτειας μας προσκαλεί στο 11ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας, για να ζήσουμε όλοι μαζί μία μοναδική εμπειρία σε μια υπέροχη τοποθεσία μέσα στη φύση...