Το live των SEVI άνοιξαν οι IN VEiN!

Οι Sevi,το hard rock συγκρότημα από τη Βουλγαρία έδωσε ένα live στο MODU την Πέμπτη 4 Μαΐου. Το live αυτό άνοιξαν οι δικοί μας IN VEiN.

Το Αθηναϊκό gothic/rock συγκρότημα που μετρά ήδη 12 χρόνια ύπαρξης εμφανίστηκε στη σκηνή του MODU επιλέγοντας να παίξει κάποια από τα κομμάτια του πρώτου τους E.P “Veiled in Pain” που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2015 αλλά και κάποιες διασκευές αγαπημένων κομματιών.

 

Παρόλο που είχαμε αρκετό καιρό να δούμε τους IN VEiN πάνω στη σκηνή με την εμφάνισή τους αυτή απέδειξαν για μια ακόμη φορά πόσο αγαπάνε αυτό που κάνουν.Ο δυναμισμός και η εκρηκτικότητά τους ήταν κάτι περισσότερο από εμφανής ενώ η επαφή με το κοινό δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

 

Στο live αυτό οι IN VEiN εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα στη σκηνή ως full band χωρίς προηχογραφημένα πλήκτρα και τύμπανα.Η εμφανίσή τους αυτή ήταν η αρχή για το άνοιγμα ενός νέου κύκλου live εμφανίσεων του συγκροτήματος που μετά και την κυκλοφορία του τελευταίου τους single “Bloody Valentine” τον περασμένο Φεβρουάριο έχουν ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά.

 

Για να μαθαίνετε περισσότερα για τους IN VEiN μπορείτε να μπαίνετε στη σελίδα τους στο facebook IN VEiN

  

 

Ευχαριστώ πολύ τον Βασίλη Κοντζίνο που μου παραχώρησε το φωτογραφικό υλικό!

Για περισσότερες φωτογραφίες από τον Βασίλη μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του VKphotography

 

2

Latest Articles

Διάβασε επίσης...