Το ξεκαθάρισμα είναι λύση

Πολλές ήταν οι φορές που απλά ήθελα να εξαφανίστω από τον πλανήτη,από τη γή γιατί βρέθηκα σε δύσκολη θέση.Μα φυσικά αυτό είναι αναπόφεκτο!Πολλές ήταν οι φορές,που επέλεγα τη μοναξιά μου για καλύτερο μου φίλο!Πολλές ήταν οι φορές που επέλεγα να απομακρυθώ από όλα και όλους.Να αποφύγω όλα αυτά που μου χαλάνε τη διάθεση.Να φύγω,να χαθώ.

Φίλε μου καρδιακέ,λοιπόν άκου,αργά η γρήγορα θα καταλάβεις και εσύ ποιό είναι το “σωστό”.Καλά είναι να φεύγεις και να απομακρύνεσαι από όλους και όλα.Να τα αφήνεις πίσω σου,να μην ξεκαθαρίζεις και να αφήνεις πίσω σου ανοιχτούς λογαριασμούς,αλλά έλα τώρα κοίταξε λίγο την πραγματικότητα.

Ζούμε σε ένα κόσμο άδικο,δύσκολο και όπως αλλιώς θες εσύ να τον χαρακτιρίσεις.Δεν είναι λύση να τα αφήνεις όλα στη μέση και απλά να χάνεσαι.Το μόνο που καταφέρνεις είναι να αποφεύγεις την πραγματικότητα,το πρόβλημα!Ζείς σε ένα κόσμο γεμάτο ψεύτικο,γιατί να πληγώνεις και ταυτόχρονα να κοροιδεύεις τον εαυτό σου.Γιατί ναι κοροιδεύεις τον εαυτό σου αποφεύγοντας την πραγματικότητα.Πάψε να προσποιήσαι ότι όλα είναι υπό έλεγχο.

Σε καταλαβαίνω θες να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου!!Βλέπεις τους πάντες γύρω σου χαρούμενους και εσύ λές εγώ γιατί όχι;Δεν θές να μαθαίνεις τίποτα το οποίο μπορεί να σε στεναχωρέσει ακόμα μια φορά.Είναι όμως λύση αυτό;Φυσικά και όχι!!

Δεν ξεφεύγεις τόσο εύκολα από τα προβλήματα.Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι με κύρος να αντικρίσεις την πραγματικότητα,το πρόβλημα και να το αντιμέτωπίσεις με καθαρό μυαλό και σκέψη.Να το επεξεργαστείς,να δεις τι πήγε λάθος,να κάνεις διάλογο!Μα όλα αυτό για να γίνει πρέπει να έχεις υπομόνη και επιμονή!

Θα καταλάβεις αργά η γρήγορα ότι το ξεκαθάρισμα είναι η καλύτερη λύση!Βάζεις τα πράγματα σε μια σειρά και σιγά σιγά όλα πέρνουν την θέση που αξίζουν,το δρόμο τους!!

3
Άντρεα Νικολάου
Ο αυθορμητισμός είναι ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία της προσωπικότητας μου.Είμαι φοιτήτρια στο Τμημα Επικοινωνίας&Μεσα Μαζικης Ενημέρωση στο ΕΚΠΑ και κατάγομαι από ένα γεμάτο ιστορία νησί,την Κύπρο.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...