Παρουσίαση του βιβλίου «Το πιο τρελό τριήμερο» στο βιβλιοπωλείο «Ιανός»

Οι εκδόσεις Διάπλαση και η συγγραφέας Κέλλυ Σταμουλάκη σας καλούν το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 μ.μ. στο Cafe του βιβλιοπωλείου «Ιανός», για την παρουσίαση του βιβλίου «Το πιο τρελό τριήμερο», το οποίο συνοδεύεται από CD.

Η συγγραφέας και οι ηθοποιοί, αφηγούνται, παίζουν και τραγουδούν, παρέα με τις νότες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και θα σας ταξιδέψουν στο πιο τρελό τριήμερο! Παίζουν και τραγουδούν:

  • Πασχάλης Τσαρούχας, Νέλλη Γκίνη,
  • Ρένος Ρώτας, Λένα Σταμέλου,
  • Βερόνικα Ηλιοπούλου, Παύλος Εμμανουηλίδης,
  • Νίκος Παρασκευόπουλος, Γιώργος Στεφανουδάκης,
  • Έλενα Δελακούρα, Νένα Δρογγίτη.
  • Στο πιάνο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου
  • Αφηγείται η Κέλλυ Σταμουλάκη

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο μικρός Ιάσονας καλείται να περάσει ένα τριήμερο στο σπίτι της γιαγιάς του. Πώς όμως θα αποχωριστεί τα αγαπημένα του ηλεκτρονικά παιχνίδια; Τι σχέδια θα σκαρ-φιστεί προκειμένου να πείσει τη γιαγιά του να τον αφήσει να φιλοξενηθεί στον συμ-μαθητή του τον Σωτήρη; Και πώς θα αντιμετωπίσει αυτά τα σχέδια η πανέξυπνη για-γιά και η ιδιαίτερη παρέα της; Τι σχέση έχουν με το τριήμερο του Ιάσονα ένας θη-σαυρός, ένας αστυνομικός και δύο πιτσαδόροι;

Απίστευτα μπερδέματα, κωμικές καταστάσεις και ανατροπές ξετυλίγουν το κουβάρι της ιστορίας μας και συνθέτουν μια περιπετειώδη και συνάμα τρυφερή κωμωδία, που αναδεικνύει τη σημασία του παιχνιδιού και της ανθρώπινης επαφής.

Το βιβλίο περιέχει CD με αφήγηση, θεατρικούς διαλόγους και τραγούδια.

Αφηγείται η Κέλλυ Σταμουλάκη.

ISBN 978-960-567-164-8

Τιμή: 15,00 €

 
Άννα Δραγάτση
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Ραδιοφωνική παραγωγός της εκπομπής Art Voices για τρία χρόνια στο Spam Radio. Αγαπώ πολύ τα ταξίδια. Από τον Ιούλιο του 2016 ανήκω στην ομάδα του beasty-press.com!

Latest Articles

Διάβασε επίσης...