Τι να περιμένουμε από την 6η σεζόν του American Horror Story;

Η επιτυχημένη αμερικανική σειρά American Horror Story επιστρέφει στις 14 Σεπτεμβρίου και μέχρι τώρα δεν έχουμε επιβεβαιωμένες πληροφορίες σχετικά με το θέμα της φετινής σεζόν, πέρα απο έξι trailer λίγων δευτερολέπτων που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες στo Snapchat.

Μπορεί η πλοκή της έκτης σεζόν να είναι άγνωστη, αλλά οι δημιουργοί της σειράς φρόντισαν να ενημερώσουν το φανατικό κοινό ότι μεταξύ άλλων η Lady Gaga, ο Evan Peters και ο Dennis O’Hare θα είναι στο βασικό cast αυτής της σεζόν, ονόματα γνωστά σε όσους έχουν παρακολουθήσει τους προηγούμενους κύκλους.

Οι μόνες πληροφόριες, εκτός του cast, που έχουν αποκαλύψει μέχρι τώρα οι συντελεστές του AHS περιορίζονται στο ότι η έκτη σεζόν θα εκτυλίσσεται σε δύο χρονικές περιόδους και ότι, όπως και συνέβη, και με τις προηγούμενες σεζόν, έτσι και η φετινή θα συνδέεται με κάποιο τρόπο με τα προηγούμενα.

Τα teaser trailer που κυκλοφόρησαν περιέχουν ελάχιστα στοιχεία. Το μόνο που μπορεί να συμπεράνει κανείς απο αυτά είναι ότι πηγή έμπνευσης για φέτος, ίσως να αποτελεί η κλασική ταινία τρόμου του ’74 “Texas Chainsaw Massacre”, με το gore στοιχείο να παραμένει χαρακτηρίστικο της σειράς.

 

Δείτε τα trailer που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα.

https://www.youtube.com/watch?v=OVmwv58XBOs

 


Η αρχική εικόνα: http://www.designntrend.com/

 

Latest Articles

Διάβασε επίσης...