Αυτό είναι το τρέιλερ για το «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με τίτλο «The Favourite». Η νέα ταινία του βραβευμένου σκηνοθέτη θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου 2018.

Η σύνοψη της ταινίας:

Στις αρχές του 18ου αιώνα, η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. Παρ’ όλα αυτά, οι αγώνες πάπιας και η κατανάλωση ανανά ευδοκιμούν. Η εύθραυστη Βασίλισσα Αν (Ολίβια Κόλμαν) καταλαμβάνει το θρόνο και η στενή της φίλη Σάρα (Ρέιτσελ Βάις) κυβερνά τη χώρα στη θέση της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την υγεία της Αν. Όταν μια νέα υπηρέτρια, η Αμπιγκέιλ (Έμμα Στόοουν), φτάνει στο παλάτι γίνεται αμέσως η αγαπημένη της Σάρα.

Η Σάρα την παίρνει υπό την προστασία της και η Αμπιγκέιλ βρίσκει μια ευκαιρία να επιστρέψει στις αριστοκρατικές της ρίζες. Καθώς τα θέματα του πολέμου καταναλώνουν όλο το χρόνο της Σάρα, η Αμπιγκέιλ παίρνει τη θέση της, ως η πιο στενή φίλη της Βασίλισσας. Η φιλία τους της δίνει την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα τις φιλοδοξίες της και δεν θα αφήσει καμία γυναίκα, κανέναν άντρα, καμία πολιτική και κανένα κουνέλι να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο της….

 
Άννα Δραγάτση
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Ραδιοφωνική παραγωγός της εκπομπής Art Voices για τρία χρόνια στο Spam Radio. Αγαπώ πολύ τα ταξίδια. Από τον Ιούλιο του 2016 ανήκω στην ομάδα του beasty-press.com!

Latest Articles

Διάβασε επίσης...