Τέλος σεζόν!

Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 29η αγωνιστική της Super League η οποία ήταν και η τελευταία για την σεζόν 2017-2018. Πρωταθλήτρια Ελλάδος στέφθηκε η ΑΕΚ καθώς βρέθηκε πρώτη στη βαθμολογία και δεύτερος ο ΠΑΟΚ οι οποίοι προκρίνονται στον τρίτο και δεύτερο προκριματικό γύρο αντίστοιχα, του UEFA Champions League (αν δεν ισχύσει βέβαια η ανακοίνωση της UEFA για τον ΠΑΟΚ, τον οποίο αποκλείουν από τα ευρωπαϊκά σαλόνια λόγω όσων διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα).

Στην τρίτη τέταρτη και πέμπτη θέση τερμάτισαν ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος κι ο Αστέρας Τρίπολης αντίστοιχα. Οι 3 αυτοί παίρνουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του UEFA Europa League. Ο Ολυμπιακός ως τρίτος περνάει στον τρίτο προκριματικό γύρο ενώ ο Ατρόμητος κι ο Αστέρας Τρίπολης προκρίνονται στον δεύτερο γύρο προκριματικών. Στις δύο τελευταίες θέσεις τερμάτισαν η Α.Ο. Κασσιόπη και ο Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 29η αγωνιστική της Super League η οποία ήταν και η τελευταία για την σεζόν 2017-2018. Πρωταθλήτρια Ελλάδος στέφθηκε η ΑΕΚ καθώς βρέθηκε πρώτη στη βαθμολογία και δεύτερος ο ΠΑΟΚ οι οποίοι προκρίνονται στον τρίτο και δεύτερο προκριματικό γύρο αντίστοιχα, του UEFA Champions League (αν δεν ισχύσει βέβαια η ανακοίνωση της UEFA για τον ΠΑΟΚ, τον οποίο αποκλείουν από τα ευρωπαϊκά σαλόνια λόγω όσων διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα). Στην τρίτη τέταρτη και πέμπτη θέση τερμάτισαν ο Ολυμπιακός, ο Ατρόμητος κι ο Αστέρας Τρίπολης αντίστοιχα. Οι 3 αυτοί παίρνουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του UEFA Europa League.

Ο Ολυμπιακός ως τρίτος περνάει στον τρίτο προκριματικό γύρο ενώ ο Ατρόμητος κι ο Αστέρας Τρίπολης προκρίνονται στον δεύτερο γύρο προκριματικών. Στις δύο τελευταίες θέσεις τερμάτισαν η Α.Ο. Κασσιόπη και ο Πλατανιάς, οι οποίοι υποβιβάζονται στην Football League. Η τελική βαθμολογία διαμορφώθηκε ύστερα από ποινές που επιβλήθηκαν με απόφαση της ομοσπονδίας στους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για -3 πόντους στον καθένα. Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε από την ομοσπονδία με -11 βαθμούς και εξακολουθεί να βρίσκεται σε άσχημη θέση αφού αν η ΠΑΕ δεν πληρώσει τα χρέη της ιδιαίτερα απέναντι στους παίκτες, ύστερα από εντολή της UEFA θα υποβιβαστεί. Έτσι ολοκληρώθηκε η σεζόν 2017-2018 για την Super League.

1
Γεωργία Μανιάτη
Γεια σας, ειμαι η Γεωργία Μανιάτη είμαι 18 χρονών, κατάγομαι απο την Ηλεία και ειμαι πρωτοετής φοιτήτρια στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αγαπω τα αθλητικά, ξένες γλώσσες, ταξίδια και να κανω συνεχώς καινούρια πράγματα.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...