Τελικά… What ever happened to Baby Jane?

Ένα ανεξίτηλο κομμάτι στην ιστορία του παλιού ποιοτικού Hollywood είναι η έχθρα μεταξύ της πληθωρικής Joan Crawford και της πανέμορφης Βetty Davis. Τα δύο ιερά τέρατα της έβδομης τέχνης, παραμέρισαν την αντιζηλία τους και συνεργάστηκαν για μια και μοναδική φορά το 1962 στο ψυχολογικό θρίλερ “Τι απέγινε η Μπέιμπι Τζέιν;”. Το αποτέλεσμα; Όπως φαντάζεστε…συναρπαστικό! Σε σκηνοθεσία και παραγωγή του Robert Aldrich η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου (Bette Davis) , Β’ ανδρικού ρόλου (Victor Buono)και όχι μόνο.
Ερχόμαστε λοιπόν στο σήμερα, στον Μάρτιο του 2017, όταν ο Rayan Murphy, μαζί με τον Jaffe Cohen τον Michael Zam, ξεθάβουν τις μεγαλύτερες βεντέτες και αντιπαλότητες που έχουν περάσει απ’την παγκόσμια showbiz, στη σειρά Feud.
Στη πρώτη σεζόν της σειράς, βλέπουμε την εντυπωσιακή Jessica Lange ως Joan Crawford, τη Susan Sarandon ως Bette Davis, ενώ τον Robert Aldrich ενσαρκώνει ο Alfred Molina. Οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών, ιδιαίτερα εντυπωσιακές, όπως άλλωστε τα κουστούμια και τα σκηνικά, τα οποία μεταφέρουν τον θεατή στην εποχή που διαδραματίζονται τα γεγονότα (1961-1962).
Η Jessica Lange, καταφέρνει να επικεντρώσει το ταλέντο της στον εγωκεντρικό χαρακτήρα της Joan Crawford καθώς και σε όλη την ανταγωνιστικότητα που εξέπεμπε απέναντι στη συμπρωταγωνίστρια της. Το ίδιο συμβαίνει φυσικά και με τη Susan Sarandon, η οποία πετυχαίνει με την υποκριτική της ακόμα και κάθε λεπτομέρεια της ιδιαιτερότητας της Bette Davis.
                                      Η σειρά χάρη στη ρεαλιστικότητα της,στοχεύει στο να δημιουργήσει μια κατάσταση μίσους, πάθους, έντονου συναισθηματισμού και ερωτισμού στο μυαλό του θεατή, δίχως να τον κουράζει σε κανένα από τα οκτώ επεισόδια της πρώτης σεζόν.
Τέλος, έχει ανακοινωθεί ότι η δεύτερη σεζόν της σειράς Feud, με τίτλο “Charles and Diana” θα αφορά τη σχέση μεταξύ του πρίγκιπα Καρόλου και της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

4
Θεοδώρα Παπαζιάκα
Τα βιβλία και οι γνώσεις, υπάρχουν ζωντανά μέσα στα άδυτα του νου και της ψυχής μας...

Latest Articles

Διάβασε επίσης...