Αυτό το καλοκαίρι, θα ανέβουμε λίγο περισσότερα από “18 Σκαλιά” για να κάνουμε ένα “Road Trip” στο “Manhattan” και στις σύγχρονες ερωτικές ιστορίες της Τατιάνας Τζινιώλη! Οι Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας, εν αναμονή της ανακοίνωσης του νέου της τίτλου, σας προσκαλούν σε μία ανοιχτή γιορτή κάτω από τα αστέρια, στον φιλόξενο χώρο του Χοροστασίου την Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 21:00.

Για τα βιβλία θα μιλήσουν η η Νάντια Κίσκα (Book Reviewer), η Μαρία Μπακάρα (Αρθρογράφος) και η Άννα Σταύρου (Αναγνώστρια).
Οι καλεσμένοι θα απολαύσουν τη βραδιά με κρασί ή μπίρα, και θα συνομιλήσουν με τη συγγραφέα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης!

Η Τατιάνα Τζινιώλη γεννήθηκε ένα μεσημέρι Ιανουαρίου του 1987. Από τότε έως σήμερα άλλαξαν πολλά. Οι βάτες και η περμανάντ είναι πλέον κατακριτέα και οι Spice Girls έκλεισαν τα είκοσι χρόνια καριέρας.

Το 2006 αποφοίτησε από το τμήμα σκηνοθεσίας του Εργαστήριου Ελευθέρων Σπουδών του Ομίλου ANT1. Εργάστηκε ως ραδιοφωνική παραγωγός της ομογένειας της Αμερικής για μερικά χρόνια και το 2009 αποφοίτησε από το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Μετά από διάφορες συνεργασίες σε εφημερίδες και περιοδικά, το 2012 ξεκίνησε το site τοπικού ενδιαφέροντος Alimos Online και το 2016 το site Book City. Συνεργάζεται με διάφορες ιστοσελίδες ως freelance editor και διδάσκει μαθήματα δημιουργικής γραφής σε εφήβους και ενήλικες στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου.

Δηλώνει περήφανα πως έχει μεγάλη αντοχή στη ζάχαρη, λατρεύει την early 00’s pop και μπορεί να μείνει ξύπνια πολλές ώρες, προκειμένου να κάνει binge-watching στις αγαπημένες της σειρές. Α, και πιστεύει πως η Geri Halliwell δεν έπρεπε να αφήσει τις Spice Girls.
Από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή κυκλοφορούν τα βιβλία της: Road Trip (2015), Ένα Βράδυ – Manhattan #1 (2016), Μετά τα Μεσάνυχτα – Manhattan #2 (2017), Πριν το Ξημέρωμα – Manhattan #3 (2018) και 18 Σκαλιά (2019).