Σουζάνα με σκοτώνεις (Me estas matando Susana)

Μία ρομαντική εναλλακτική  κομεντί έρχεται αυτό το καλοκαίρι στους κινηματογράφους μας. Με σκηνοθέτη τον Ρομπέρτο Σνάιντερ («Φρίντα») και πρωταγωνιστές τον πολυαγαπημένο Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ (“Amores Perros”) και την πολλά υποσχόμενη Βερόνικα Ετσεγκί ,πιστεύω ότι το αποτέλεσμα δε θα σε απογοητεύσει .

Η ιστορία εξελίσσεται μεταξύ Μεξικό και Η.Π.Α. , όπου ο πρωταγωνιστής μας ένας ηθοποιός μεξικάνικης σαπουνόπερας ,ο Ελίχιο ξυπνάει ένα πρωινό και διαπιστώνει ότι η γυναίκα του ,η Σουζάνα τον έχει παρατήσει, χωρίς ο ίδιος να καταλάβει το γιατί μια και θεωρούσε ότι η σχέση τους άγγιζε την τελειότητα. Αποφασίζει ,λοιπόν,να την αναζητήσει και όταν πληροφορείται ότι βρίσκεται στην Αιόβα πουλάει το αμάξι του ,τα παρατάει όλα και πάει να την βρεί. Φτάνοντας εκεί και όντας παράταιρος με το περιβάλλον ,ανακαλύπτει ότι η γυναίκα του έχει σχέση με έναν Πολωνό ποιητή. Περνώντας από διάφορα στάδια καταλήξουν μαζί. Παρ όλη την αγάπη και τον έρωτα , ο Ελίχιο εμφανίζει την παλιά άσχημη συμπεριφορά του ,που έκαναν τότε  την Σουζάνα να αισθάνεται καταπιεσμένη  και να τον παρατήσει . Καταλήγοντας  παρακολουθούμε στη συνέχεια την Σουζάνα να μην ξέρει τι θέλει να κάνει καθώς δε θέλει να γυρίσει στην παλιά της καθημερινότητα.

Τα προβλήματα που εμφανίζουν οι δύο πρωταγωνιστές μέσα στον γάμο τους παρουσιάζονται με έναν διασκεδαστικό τρόπο .Μια ανάλαφρη κομεντί , με εμφανείς τις πολιτισμικές διαφορές μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικό ,που όμως έρχονται και ξανά έρχονται χωρίς να κουράζει ιδιαίτερα

Είναι για εμένα μια ευχάριστη, γρήγορη ταινία που η ερμηνεία του Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ την κρατάει σε ισορροπία.

Παίζεται ακόμη στους κινηματογράφους!!!

2

Latest Articles

Διάβασε επίσης...