Σκάσε ένα χαμόγελο

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται να το θυμάσαι!Σε βλέπω που είσαι κατσούφης,που έχεις χάσει το χαμόγελο σου,που έχεις χάσει τον ύπνο σου,ναι ακριβώς σε σένα μιλάω!

Καταλαβαίνω ίσως να περνάς ή έστω πέρασες δύσκολα τον τελευταίο καιρό αλλά μη σκάς!Ακόμα και αν κάτι πάει στραβά χαμογέλα.Η ζωή είναι πολύ μικρή για να χαραμίζεις άσκοπα τα βράδυα σου κάθοντας στον καναπέ σου ,μιλώντας σε εκείνον το λευκό τοίχο που αν είχε μιλιά και τι δεν θα έλεγε με αυτά που ακούει αργά τα μεσάνυχτα.Είναι κρίμα να αφήνεις πίσω σου όλες τις ωραίες στιγμές και να παραμένεις στάσιμος.

Λοιπόν μια συμβουλή,ξύπνα,πάρε μια βαθιά ανάσα,πες ευχαριστώ και χαμογέλασε στον πρώτο άνθρωπο που θα αντικρίσεις,ίσως του φτιάξεις τη μέρα.Εκτίμα όλα αυτά που σου προσφέρει η ζωή,αυτά που έχεις.Αγάπα τον εαυτό σου,μην το πληγώνεις άλλο.Ποιός σου υποσχέθηκε ότι θα είναι όλα ρόδινα στη ζωή σου;Μάλλον κανείς.Γι αυτό βάλε τέρμα σε ότι σε πληγώνει.Απομάκρυνε το,διώξτω.

Δες την θετική πλευρά της ζωής,και απόλαυσε κάθε στιγμή που περνάει.Η ζωή είναι δώρο θεού.Εκεί που πας να πέσεις ψυχολογικά,χαμογέλασε στον εαυτό σου!!Μοίρασε αυτό το χαμόγελο σε κάποιους που θα το εκτιμίσουν πραγματικά,σε αυτούς που θα στο προκαλέσουν.Το ξερώ είναι δύσκολο στην αρχή,αλλά θα δείς,όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Μην το βάζεις κάτω!!

5
Άντρεα Νικολάου
Ο αυθορμητισμός είναι ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία της προσωπικότητας μου.Είμαι φοιτήτρια στο Τμημα Επικοινωνίας&Μεσα Μαζικης Ενημέρωση στο ΕΚΠΑ και κατάγομαι από ένα γεμάτο ιστορία νησί,την Κύπρο.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...