Exclusive Content:

Συνέντευξη με τον Dim Ros διοργανωτή των ball so hard party!

Ένα από τα πλέον πετυχημένα party της Αθήνας  είναι το Ball so Hard που λαμβάνει χώρα κάθε Παρασκευή στο Soho club στο Γκάζι.Εμπνευστής αυτού του concept είναι ο Dim Ros ο οποίος μαζί με την ομάδα του έχουν θέσει ως στόχο να φέρουν το κόσμο σε επαφή με την πραγματική RnB και Hip-Hop κουλτούρα.Εμείς συναντήσαμε το Dim στο χώρο όπου και πραγματοποιούνται τα εν λόγω party και αυτά που μας είπε ήταν εξαιρετικά ενδιαφέροντα.

 

Dim,αυτή είναι η πρώτη σου δουλειά ως διοργανωτής, παλιότερα είχες κάποια επαφή με το χώρο της νυχτερινής ζωής και διασκέδασης;
Πράγματι,αυτή είναι η πρώτη μου δουλειά ως διοργανωτής.Πριν από αυτό όμως εργαζόμουν ως dj με όλες τις ομάδες που κάνανε RnB στην Αθήνα.

Πώς ομως από το κομματι του dj πέρασες στο κομμάτι της διοργάνωσης;
Αρχικά ξεκίνησα με ένα φίλο μου dj τον Ρόμπιν. Κάποια στιγμή αποφάσισα να το πάρω πάνω μου και να το συνεχίσω μόνος μου και δημιούργησα αυτό που υπάρχει εδώ και 2,5 χρόνια περίπου το Ball so Hard.Θέλει βέβαια πολύ χρόνο και πολύ τρέξιμο για να μπορέσει να συντηρηθεί όλο αυτό σε εβδομαδιαία βάση.Πλέον για μένα όλο αυτό δεν είναι απλά ένα party αλλά ένας τρόπος ζωής και σημαίνει πάρα πολλά για αυτό και το κουβαλάω και πάνω μου ως tattou.Μέσω του συγκεκριμένου concept ερχόμαστε πιο κοντά στα νέα παιδιά και τους μαθαίνουμε κάτι από τη φιλοσοφία της RnB και Hip-Hop κουλτούρας.

Θες να μας πεις δυο λόγια για αυτή τη φιλοσοφία;
Η RnB είναι η μουσική του δρόμου.Αυτή τη μουσική πήραμε εμείς και τη μεταφέραμε μέσα σε ένα μαγαζί.Μέσα λοιπόν στο χώρο αυτό προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο να διασκεδάσει.Να πούμε βέβαια πως πέρα από τη Hip-Hop και RnB κάνουμε και κάποια περάσματα από τη reggaeton, και από μουσικές με πιο afro ρίζες.

Μου δίνεις την εντύπωση πως θες να περάσεις έναν νέο πιο χορευτικό τρόπο διασκέδασης.Αυτό συμβαίνει γιατί έχεις παρατηρήσει πως η διασκέδαση πλέον έχει πάρει μια πιο καθιστική μορφή;
Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας,ο κόσμος έχει χάσει τη διάθεση και δε σκέφτεται πλέον πως θα βγει και θα περάσει καλά.Από τη στιγμή όμως που τους προσφέρεις τη διασκέδαση βλέπεις πως το εκτιμούν και το χαίρονται,αυτή η χαρά που βλέπουμε στο κόσμο είναι κάτι σαν ευχαριστώ που μας γεμίζει δύναμη για να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο.

Είναι έτοιμο πιστεύεις το κοινό στην Ελλάδα να καταλάβει την RnB μουσική;
Όχι,χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη για να φτάσουμε στο σημείο να πούμε πως είναι έτοιμοι να αντιληφθούν αυτού του είδους τη μουσική.Χρειάζεται να τους την αναλύσουμε περισσότερο για να μπορέσουν να την καταλάβουν πραγματικά.

Πόσο θετική παρατηρείς να είναι η νεολαία σε αυτά τα νέα ερεθίσματα;
Η νεολαία είναι πολύ δεκτική.Μπορώ να πω μάλιστα πως κυνηγάει το καινούριο.Πιστεύω πως σε λίγο καιρό θα έχει μπορέσει να καθιερωθεί ένας εντελώς νέος τρόπος διασκέδασης.

Η ομάδα σου παραμένει ίδια στα 2,5 χρόνια λειτουργίας αυτού του concept;
Όταν ξεκίνησα υπήρχαν στην ομάδα μου 6-7 μέλη και κυρίως φίλοι.Στην πορεία όμως είδα πως υπήρχε κι άλλος κόσμος που ενδιαφερόταν για να ασχοληθεί με αυτό.Έτσι φτάσαμε σήμερα να απαριθμούμε σαν ομάδα τα 22 μέλη,και ακόμη είμαστε ανοιχτοί και συνεχίζουμε να δεχόμαστε κόσμο.Το πιο σημαντικό όμως είναι το γεγονός πως όλοι στην ομάδα ασχολούμαστε με κάτι που μας αρέσει και αγαπάμε συνδυάζουμε δηλαδή τη δουλειά με την προσωπική διασκέδαση και το αποτέλεσμα από το συνδυασμό αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο και παραγωγικό.

Η συνεργασία με το soho πως προέκυψε;
Ήταν κάτι που έγινε ξαφνικά.Ξεκίνησε πριν 2,5 περίπου χρόνια.Στο διάστημα βέβαια αυτό υπήρξε και ένα διάλειμμα στη συνεργασία μας όμως επέστρεψα εδώ,πράγμα που σημαίνει πως κάτι γίνεται σωστά,Το μαγαζί στηρίζει αρκετά τη συγκεκριμένη προσπάθεια και η σχέση που έχουμε όλοι μεταξύ μας είναι κατά κάποιο τρόπο οικογενειακή.

Γιατί να επιλέξει κάποιος να έρθει στο δικό σου party και όχι κάποιο άλλο;
Στα δικά μας Party το κλίμα είναι πιο οικογενειακό,πιο φιλικό.Φυσικά βοηθάει και ο χώρος που δεν είναι τεράστιος όπως σε άλλα μαγαζιά όπου χάνεσαι.Εδώ γίνονται όλοι μια παρέα.Τα προγράμματα των dj είναι πολύ προσεγμένα και φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να διασκεδάσει ο κόσμος όσο το δυνατόν περισσότερο.

Μπορεί κάποιος με διαφορετικές μουσικές προτιμήσεις να έρθει και να περάσει εξίσου καλά;
Πιστεύω πως ναι.Σε όλο αυτό βοηθάει η όλη εξέλιξη του party από τη πολύ προσεγμένη μουσική μέχρι την άψογη εξυπηρέτηση.Κύριος στόχος μας είναι να διασκεδάσουμε τον κόσμο και να τον προσέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται,γιατί σήμερα λίγοι είναι εκείνοι που ενδιαφέρονται για τη σωστή εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Εστιάζεις δηλαδή περισσότερο στον άνθρωπο και στις ανάγκες του.
Ακριβώς και χαίρομαι γιατί βλέπω πως για πολλούς έχει γίνει στέκι.

Γίνονται τροποποιήσεις στο party κάθε εβδομάδας ή είναι πάντα το ίδιο;
Προσπαθούμε να αξιοποιούμε κάθε φορά όλες τις δυνατότητες που μας δίνονται ώστε το party μας να μην είναι το ίδιο κάθε εβδομάδα.Κατά καιρούς καλούμε διάφορους dj και rapers,διοργανώνουμε twerk show,στόχος μας άλλωστε είναι η εξέλιξη και όχι η στασιμότητα.

Πόσο εύκολο είναι κάποιος να ασχοληθεί με τη διοργάνωση party και να έχει επιτυχία;
Η επιτυχία είναι κάτι που έρχεται σταδιακά.Μέσα από τις εμπειρίες σου μαθαίνεις,και όταν προσπαθείς για κάτι που αγαπάς χωρίς να επαναπαύεσαι και βλέποντας τα λάθη σου βελτιώνεσαι κάθε φορά καθώς και όταν έχεις δίπλα σου άτομα που σε στηρίζουν και πιστεύουν σε εσένα τότε επιτυγχάνεται η επιτυχία.

Ευχαριστούμε πολύ Dim!

Ερωτήσεις : Στράτος Φλωρόππουλος
Γωγώ Τσίντζα

Φωτογραφίες : Γωγώ Τσίντζα

4

Latest

4 Παραστάσεις για να δείτε τον Μάρτιο

Ο Μάρτης είναι εδώ και μαζί του η νέα...

From Friday For Friday: Ανθισμένες αμυγδαλιές, η ελληνική ευτυχία και μια ευχή

Πέρασε καιρός και έγιναν πολλά… Ας μείνουμε όμως μόνο...

PanArmonia: Ορφικοί Ύμνοι – Η πρεμιέρα στην Πάτρα

Η PanArmonia (Παναρμόνια) παρουσιάζει την μουσική παράσταση «Ορφικοί Ύμνοι...

Γνωρίζοντας το μουσικό σύνολο PanArmonia και το ταξίδι των Ορφικών Ύμνων

Το μουσικό σύνολο PanArmonia δημιουργήθηκε πριν 13 χρόνια, το...

Newsletter

spot_img

Don't miss

4 Παραστάσεις για να δείτε τον Μάρτιο

Ο Μάρτης είναι εδώ και μαζί του η νέα...

From Friday For Friday: Ανθισμένες αμυγδαλιές, η ελληνική ευτυχία και μια ευχή

Πέρασε καιρός και έγιναν πολλά… Ας μείνουμε όμως μόνο...

PanArmonia: Ορφικοί Ύμνοι – Η πρεμιέρα στην Πάτρα

Η PanArmonia (Παναρμόνια) παρουσιάζει την μουσική παράσταση «Ορφικοί Ύμνοι...

Γνωρίζοντας το μουσικό σύνολο PanArmonia και το ταξίδι των Ορφικών Ύμνων

Το μουσικό σύνολο PanArmonia δημιουργήθηκε πριν 13 χρόνια, το...

La la land: Γιατί όλα μπορούν να συμβούν

Έχουν περάσει 8 χρόνια από την κυκλοφορία της αμερικανικής...
spot_imgspot_img

4 Παραστάσεις για να δείτε τον Μάρτιο

Ο Μάρτης είναι εδώ και μαζί του η νέα η θεατρική σεζόν με αρκετές νέες και ενδιαφέρουσες παραστάσεις. Εμείς ξεχωρίσαμε τέσσερις από αυτές, οι...

From Friday For Friday: Ανθισμένες αμυγδαλιές, η ελληνική ευτυχία και μια ευχή

Πέρασε καιρός και έγιναν πολλά… Ας μείνουμε όμως μόνο στα θετικά. Αυτή την εβδομάδα μπήκε και επίσημα η άνοιξη, την Τρίτη στις 21 Μαρτίου....

PanArmonia: Ορφικοί Ύμνοι – Η πρεμιέρα στην Πάτρα

Η PanArmonia (Παναρμόνια) παρουσιάζει την μουσική παράσταση «Ορφικοί Ύμνοι – Η Πρεμιέρα» στο Αμφιθέατρο του “Συνεδριακού & Πολιτιστικού Κέντρου Πανεπιστημίου Πατρών” το Σάββατο 22...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ