Σίγουρα οι ηθοποιοί αυτοί μετάνιωσαν για την απόρριψη αυτών των ρόλων

Πολλές φορές ηθοποιοί, με σπουδαία καριέρα ή και όχι, απορρίπτουν ρόλους που τους προτείνονται. Ρόλοι που που πολλές φορές συζητιούνται μέχρι και σήμερα και είμαι σίγουρη ότι αρκετοί ηθοποιοί μετάνιωσαν για την απόφαση τους να μην τους πάρουν.

 

No1: Jennifer Lawrence ως Bella από το Twillight

Η Jennifer Lawrence είχε περάσει από casting για το ρόλο της Bella στην γνωστή ταινία Twillight, αλλά η παραγωγή έκρινε πως δεν ήταν κατάλληλη για έναν ρόλο μιας κοπέλας ψυχρής και εύθραυστης, όπως η Bella. Άραγε της στοίχησε της Jennifer;

No2: Robbie Williams ως Jack Torrance στο The Shining

Ο Robbie Williams αποτέλεσε την πρώτη επιλογή για τον ρόλο του Jack Torrance. Ο Kubrick όμως τον απέρριψε, θεωρώντας πως ήταν υπερβολικός και αρκετά ψυχωτικός για τον ρόλο.

No3: Gwyneth Paltrow ως Rose στον Τιτανικό

Ο σκηνοθέτης της ταινίας James Cameron, αρχικά προτιμούσε την Gwyneth Paltrow από την Kate Winslet, καθώς η δεύτερη δεν τον ενθουσίαζε ιδιαίτερα για τον ρόλο. Ωστόσο, η Kate έκανε μεγάλη προσπάθεια να προσαρμοστεί στον ρόλο και τελικά τα κατάφερε.

Νο4: Angelina Jolie ως Ryan Stone στο Gravity

Η Angelina ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο, η ίδια όμως έπρεπε ν’ αρνηθεί, καθώς εκείνη την περίοδο δούλευε πάνω στη δική της ταινία “In the land of blood and honey”. Τελικά, η Sandra Bullock πήρε τον ρόλο, κάτι που φημολογείται πως θύμωσε την Jolie. Πάντως, η Sandra δεν ήταν καθόλου άσχημη.

No5: Sean Connery ως Gandlf στο The lord of the rings

Ο Connery αρνήθηκε τον ρόλο, καθώς θεωρούσε το σενάριο αρκετά παράξενο. Αν τον είχε δεχτεί, σίγουρα η καριέρα του θα είχε εκτοξευτεί στα ύψη ( ακόμα περισσότερο ναι)

No6: John Travolta ως Forrest Gump

O Travolta απέρριψε το ρόλο του Forrest Gump, κάτι το οποίο όπως δήλωσε αργότερα μετάνιωσε αρκετά.

No7: Will Smith ως Νέο από το Matrix

Ο Will Smith αρνήθηκε τον ρόλο του Neo, για να συμμετάσχει στην ταινία “Wild Wild West”. Όπως δήλωσε και ο ίδιος “εκείνη την στιγμή δεν φέρθηκα έξυπνα ως ηθοποιός”

No8: Nicolas Cage ως Αragorn στο Lord of the rings

Φαντάζεστε τον Nicolas Cage ως Aragorn; Κανείς μας! Ο διάσημος ηθοποιός απέρριψε τον ρόλο, όμως αυτό δεν τον στεναχωρεί,καθώς, όπως δηλώνει και ο ίδιος, μπορεί ν’ απολαύσει τις ταινίες ως ένας απλός φαν.

No9: Denzel Washigton ως David Mills στο Se7en

Ο  Washington έχει παραδεχθεί ότι μετάνιωσε για το άκυροπου έριξε. Ο ντετέκτιβ David Mills που πήγε στον Brad Pitt τού έπεφτε πολύ σκοτεινός.

No10: Michelle Pfeiffer ως Clarice στο Silence of the Lambs

Η Pfeiffer αρνήθηκε την Clarice γιατί η ‘Σιωπή των Αμνών’ ήταν ένας ρόλος αρκετά σκληρός. Τον ρόλο τελικά πήρε η πολυτάλαντη Jodie Foster.

 

 

 

 

 

 

1
Χριστίνα Δάδινα
Πάντειο πανεπιστήμιο-επικοινωνίας μέσων και πολιτισμού

Latest Articles

Διάβασε επίσης...