Πως να χάσετε έναν άντρα Part 1

Τα πάντα στην ζωή μας είναι επιλογές. Πολλές φορές ερωτευόμαστε και κάνουμε αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να χάνουμε τον άνθρωπο που είμαστε μαζί. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ενδιαφέρεται αλλά ότι δεν αντέχει κάποιες συμπεριφορές.Εγώ προσωπικά δεν καταλαβαίνω την ζήλια ή για ποιο λόγο πρέπει να πιέζουμε καταστάσεις. Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό είναι να ζεις την στιγμή γιατί κάθε στιγμή είναι μοναδική και να μην αφήνεις ανόητα πράγματα όπως η ζήλια, η ανασφάλεια να στο χαλάσουν αυτό.Να μην μανουριάζεις  στην προσπάθεια σου να κρατήσεις τον άλλο, αν είναι να σε στείλει σε ψυχίατρο δεν αξίζει. Τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε και ωθούμε τους άντρες να μας παρατήσουν είναι τα εξής:

1.Λύσσαξες με την ζήλια σου

Το συνηθέστερο ελάττωμα στις σχέσεις είναι ότι με το που κάνεις σχέση θεωρείς τον άλλο κτήμα σου. Μεγάλο λάθος γιατί ο καθένας στην ζωή του είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Όπως λοιπόν ένας άντρας επιλέγει να είναι με κάποια επειδή θέλει να είναι μαζί της πρέπει και η κοπέλα να σεβαστεί τα θέλω του ( Μην φρικάρετε κορίτσια δεν εννοώ να θέλει να πάει με άλλη). Και να το κάνει δεν θα το μάθετε ποτέ εκτός αν του βάλετε κοριό πράγμα που δεν το προτείνω. Θέλει να πάει για μπάσκετ με τους φίλους του που είναι απόλυτα φυσιολογικό όπως επίσης και να πάει για ποτό μετά δεν είναι ο Μάικλ Τζόρνταν να έχει ένα σωρό φαν οπότε ηρεμήστε δεν θα κατακλύσουν οι θαυμάστριες το γήπεδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τώρα που γνώρισε εσένα πρέπει να βάλει ζώνη αγνότητας, να κλειστεί στο σπίτι και να κάνει ρομαντικά πράγματα μόνο μαζί σου. ΟΧΙ!! Σοβαρευτείτε κορίτσια αν πας να γαλουχήσεις τον άντρα θα εξαφανιστεί και είναι λογικό. Εξάλλου η ζήλια είναι ασθένεια και δεν υπάρχει λόγος να χαλάς κάθε όμορφη στιγμή με το αγόρι σου επειδή νομίζεις ότι κοίταξε άλλη. Και να το έκανε τι έγινε? Το να κοιτάς είναι φυσιολογικό αν δεν κάνεις κάτι. Επίσης αν ο άλλος θέλει να στην κάνει, θα το κάνει χαλαρά και μέσα στο σπίτι του εκτός αν του έχεις βάλει κάμερες πράγμα που δεν το προτείνω.Αυτό που προτείνω όμως είναι να πετάξετε την ζήλια από την ζωή σας γιατί σας φθείρει και να χαίρεστε την κάθε στιγμή.Επίσης σταματήστε να ελέγχετε κινητά,facebook και προς Θεού όχι σκηνές παρακολουθήσεις και τα συναφή δεν είστε πράκτορες του FBI, αν θέλετε να κάνετε τον ντεντέκτιβ να είστε σίγουρες ότι το πιο πιθανό είναι τρομάξει και να εξαφανιστεί και μετά να λέτε στις φίλες σας :”Μα γιατί νευρίασε επειδή την έστησα κάτω από το σπίτι του και περίμενα να δω αν θα μπει άλλη?”.Γι’αυτό δεν ενδεικνύονται τα μαύρα γυαλιά,η καπελαδούρα και η καμπαρντίνα.

2. Όχι άλλη γκρίνια

Ως γνωστόν είχε ζωή και πριν από σένα… Φίλους δουλειά κτλ Ο καθένας έχει τα όνειρα του τις φιλοδοξίες του και έχει φανταστεί την ζωή του μ’έναν συγκεκριμένο τρόπο. Κάποιος μπορεί να βάζει σαν πρώτη προτεραιότητα την δουλεία του και την καριέρα του,είναι σημαντικό λοιπόν να σέβεσαι την προσωπικότητα και τον χρόνο του άλλου. Για άλλους άντρες είναι σημαντικό να περνούν χρόνο με τους φίλους τους. Να πηγαίνουν για μπάσκετ,για ποτό ή έστω και είμαι βόλτα με τους φίλους τους. Σ’αυτό τον τομέα κορίτσια πρέπει να σταματήσετε τις σκηνές να υστεριάζετε και τα συναφή. Εκφράσεις του τύπου ” Όλο με τους φίλους σου βγαίνεις” ή ”Πάλι θα πάτε για μπάσκετ?” ή ”Πάλι θα δείτε champions league?” και μετά οι κλασικές κρίσεις που σας πιάνουν σε συνδυασμό με την γκρίνια μπορούν εύκολα να κάνουν έναν άντρα να γίνει Σπίντι Γκονζά

3.Το φαινόμενο ”Βδέλλα”

Σε κανέναν άντρα δεν αρέσουν οι βδέλλες. Στην αρχή της γνωριμίας σας βλέπει μια φυσιολογική γυναίκα και με το που κάνετε σχέση αγκιστρώνεσαι πάνω του. Θέλεις να τον βλέπεις κάθε μέρα, να περνάς πολύ χρόνο μαζί του και να μιλάτε και όλη μέρα στο τηλέφωνο. Get a life… Δεν είναι δυνατόν να αντέξει ένας άνθρωπος έτσι. Οι άντρες θέλουν τον προσωπικό τους χώρο όταν τους τον δίνεις τότε νιώθουν καλά και μπορούν να μείνουν γιατί η πίεση φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Γι’αυτό μην τρέχετε από πίσω τους μην κολλάτε πάνω τους και το πιο σημαντικό πρέπει να έχετε και εσείς ζωή (ναι ναι αυτό που ακούσατε) να βγαίνετε με τις φίλες σας, να κάνετε πράγματα για εσάς, να περιποιείστε τον εαυτό σας, να έχετε χομπυ και να μην σας θεωρεί δεδομένη στους άντρες αρέσει να τους έχεις στην τσίτα δεν εννοώ να παίζεις με άλλους αλλά να τους δίνεις το έναυσμα να σε κυνηγήσουν.

4. Η κλασική περίπτωση Γλάστρα

Αυτό βρε κορίτσια που με το που κάνετε σχέση χάνετε την προσωπικότητα σας δεν το καταλαβαίνω αλήθεια. Έκανε σχέση γιατί είδε κάτι που τον τράβηξε σε εσάς, όταν λοιπόν βλέπει την γυναίκα που ερωτεύτηκε να μετατρέπεται σε άβουλο ον λογικό είναι να ξενερώσει. Ο μύθος που θέλει τους άντρες να ερωτεύονται μόνο την εμφάνιση είναι απλά μύθος. Έλκονται από την εμφάνιση αλλά ο χαρακτήρας τους κρατάει η προσωπικότητα. Οι άντρες είναι πολύ πιο απλοί από εμάς θέλουν μια δυναμική,έξυπνη γυναίκα με χιούμορ δίπλα τους θέλουν να μπορούν να συζητάνε μαζί της με τις ώρες για πολλά θέματα( δεν εννοώ τι έκανε η φίλη σ ή για τα νύχια κτλ) αλλά για ταινίες, σινεμά, αθλητικα, κοινωνικοπολιτικά γιατί τους αρέσει να θαυμάζουν την γυναίκα τους. ( Και σε ποιόν δεν αρέσει?) Είναι σημαντικό επίσης να έχετε αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια,τουτέστιν μην τρέχετε από πίσω τους, μην τους παρακαλάτε και όχι ακρότητες ( αυτά τα τρελά θα κάνω απόπειρα αυτοκτονίας, θα πάθω κατάθλιψη και ούτω καθεξής. Δεν παίζετε σε παλιό ελληνικό κινηματογράφο.) Επίσης είναι ωραίο να εκφράζετε την άποψη σας, σε κανέναν δεν αρέσουν οι γλάστρες αν ήθελαν γλάστρα ή διακοσμητικό θα έπαιρναν κάτι άλλο όχι εσάς.

5. Συγκατοίκηση

Αυτό πάλι ?? Με ξεπερνάει… Δεν είναι δυνατόν με το που γνωρίζεις κάποιον να θέλεις να συγκατοικήσεις στους πρώτους μήνες. Ο άντρας θέλει τον προσωπικό του χώρο, θέλει την ησυχία του να μπορεί να κάθετε με τα φιλαράκια του να βλέπει μπάλα, να πίνει μπύρες με τους φίλους του δεν γίνεται να έχει και εσένα πάνω από το κεφάλι του. Το ότι δεν θέλει να συγκατοικήσει δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται αλλά ότι δεν του αρέσει η ρουτίνα.

 

 

4
Αναστασία Όλγα Ποντίκα
Τι να πρωτοπει κάνεις γι'αυτό το κορίτσι? Όσο μπόι της λείπει...τόσο γλώσσα βγάζει. Απόφοιτη ηχοληψίας αλλά και ιδεολογος.Υποστήριζει την ροκ και μέταλ σκηνή αλλά σιχαίνεται τα ελληνικά τραγούδια. Τουτέστιν άνεργη. Τελείωσε σκηνοθεσία αλλά τώρα σπουδάζει υποκριτική. Και εκεί δεν είχε τύχη...την έπιασε ο φεμινισμός της, έβρισε δύο τρεις που έκαναν το λάθος να της δώσουν την κάρτα τους... οπότε κατέληξε πάλι άνεργη...Είδε και αποειδε και αποφάσισε να γράφει για μουσική και ταινίες έτσι για να πει ότι ασχολείται με το αντικείμενο της. Έξυπνη, ετυμολογη αλλά και απόλυτη θα μας μεταλαμπαδευσει τις γνώσεις της πάνω στην ιστορία της ροκ και μεταλ μουσικής.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...