Πρωινό σε βραδινό-glam μακιγιάζ!

Όλοι μας έχουμε μία καθημερινότητα αρκετά πιεστική, σχολή/δουλειά, υποχρεώσεις, παιδιά και προσπαθούμε να σώσουμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε. Δε θέλουμε όμως να δείχνουμε και απεριποίητες κατά τη διάρκεια της ημέρας, πρωί και βράδυ. Γι’αυτό και το πρωί, θέλουμε να κάνουμε γρήγορα αλλά να έχουμε και όμορφο αποτέλεσμα αλλά και για την βραδινή μας έξοδο, πολλές φορές δε περισσεύει χρόνος για ντεμακιγιάζ και πάλι από την αρχή οπότε προσθέτουμε και δίνουμε ένταση!

Τα βήματα του πρωινού μακιγιάζ είναι απλά, προσπαθούμε να τονίσουμε τα φυσικά χαρακτηριστικά μας με concealer στις προβληματικές περιοχές ή ελαφριά βάση, πούδρα αν χρειάζεται και απαλό ρουζ για ζωντάνια, σχηματισμός φρυδιών, ιριδίζουσα σκιά για φως, μάσκαρα και κάποιο απαλό κραγιόν-lipgloss. Σε αυτό το link μπορείτε να βρείτε αναλυτικότερα βήματα για πρωινό μακιγιάζ:  http://www.beasty-press.com/anoiksiatiko-prwino-makigiaz/

Η μετατροπή από πρωινό σε βραδινό μακιγιάζ είναι πολλή εύκολη, απλά τονίζουμε ό,τι έχουμε κάνει βάζοντας περισσότερο ή χρησιμοποιούμε πιο σκούρες αποχρώσεις. 

Και απόψε λέω να επιχειρήσουμε ένα βραδινό μπρονζέ look γεμάτο λάμψη. Ξεκινώντας από τη βάση, σετάρουμε με πούδρα γιατί λογικό είναι το πρόσωπο να γυαλίζει μετά τη διάρκεια της ημέρας. Εδώ κάνουμε και κοψίματα και ξαναπερνάμε κοραλί ρουζ πιο έντονα και τέλος highliter σε απαλό χρυσό. Προσοχή, για να δείχνει όσο το δυνατό καλύτερο το μακιγιάζ είναι απαραίτητα η κατάλληλη ενυδάτωση του δέρματος από το πρωί. Αν χρειάζεται φτιάξτε τα φρύδια και για τα μάτια περάστε μια ανοιχτή σκιά σε όλο το βλέφαρο ως βάση. Έπειτα με μία ανοιχτή καφέ σκιά ξεκινήστε κυκλικές κινήσεις από έξω προς τα μέσα. Στο κινητό βλέφαρο η μπονζέ-χρυσή σκιά που πηγαίνει πραγματικά με κάθε χρώμα ματιού θα απογειώσει το βλέμμα!!! Για τη μετάβαση ανάμεσα σε αυτές τις 2 σκιές χρησιμοποιήστε μία πιο σκούρα στην άκρη-άκρη του ματιού που δώσει βάθος και θα δέσει ως σύνολο. Εyeliner και μολύβι για τα μάτια της επιλογής σας!! Στα χείλη μπορείτε να παίξετε σε πολλές αποχρώσεις nude, καφέ, κοραλί, κόκκινο κλπ.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω βήματα!!   https://www.youtube.com/watch?v=HQ3XUxb3fP-HQ3XU

 

2
Γεωργία Τσόλκα
"Ειμαι η Γεωργία Τσόλκα. Σπουδάζω στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΤΕΙ Αθήνας. Μαρέσει να ανακαλύπτω καινούργια μερη και πράγματα. Ελπίζω να σας βοηθήσω και να σας εμπνεύσω"

Latest Articles

Διάβασε επίσης...