6 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάμε για τις διακοπές!

Αντηλιακό


Το βασικότερο και πολυτιμότερο εργαλείο ως προστάτης μας από τον ήλιο. Σε περίπτωση που το ξεχάσουμε θα πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσουμε από εκεί. Ας μην παραλείψουμε ότι η υπερβολική ακούσια έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει ακόμη και εγκαύματα, ιδίως σε εκείνους που έχουν ευαίσθητο ή πολύ λευκό δέρμα.

Αποσμητικό
Η σημαντικότερη ανακάλυψη για την περιοχή της μασχάλης είναι απαραίτητη τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Ιδιαίτερα επειδή το καλοκαίρι το χρειαζόμαστε σε καθημερινή βάση, ποιός ο λόγος να το αγνοήσουμε και να προκαλέσουμε αρνητική αίσθηση στους γύρω μας;

Καπέλο


Εκτός από το γεγονός ότι είναι μέσα στη μόδα φέτος, το καπέλο μας προστατεύει και αυτό από τις ακτίνες του ηλίου. Όπως φαίνεται μας δίνει ένα στυλ, χωρίς να δείχνει περιττό. Να σημειωθεί κυρίως για τον γυναικείο πληθυσμό, ότι φέτος τα μεγάλα καπέλα δίνουν άλλη χάρη όταν βρισκόμαστε στην παραλία και γενικότερα στις διακοπές!

Φορτιστής


Το κινητό δεν το ξεχνάμε, αυτό είναι γεγονός. Ωστόσο την πατάμε καμιά φορά με τον φορτιστή. Έστω κάποιος από την παρέα είναι απαραίτητο να τον φέρει μαζί, αλλιώς ξεχνάμε επικοινωνία, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες, τα πάντα…

Οδοντόκρεμα


Καθώς και οδοντόβουρτσα φυσικά, τα οποία δύο αυτά αντικείμενα πάνε μαζί. Είναι από τα πιο βασικά πράγματα διότι βοηθούν στην υγιεινή του στόματός μας. Για φρεσκάδα και καθαρή αναπνοή λοιπόν, φροντίζουμε να τα έχουμε στην τσάντα μας.

Ζακέτα
Ίσως μας φανεί παράξενο στην αρχή αλλά δεν κάνει ζέστη όλο το καλοκαίρι μέρα νύχτα. Υπάρχουν φορές που τα βράδια έχει μια ψύχρα ο αέρας και σίγουρα απαιτεί ένα ζακετάκι. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις σαγιονάρες. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να παίρναμε και παπούτσια μαζί μας εκτός από αυτά. Σίγουρα θα νιώσουμε πιο ασφαλείς!

2

Latest Articles

Διάβασε επίσης...