Πήγαμε βόλτα στο στολισμένο ” Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος “

Τα Χριστούγεννα έρχονται και γνωρίζω πολύ καλά πως το γιορτινό αυτό κλίμα σε έχει ήδη “ψήσει” για να κάτσεις ξαπλωμένος στον καναπέ αγκαλιά με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες και να βλέπεις όλη τη μέρα θεματικές ταινίες. ΑΛΛΑ, αγαπητέ αναγώστη, το καθήκον μου για σήμερα είναι να σε πείσω να βγείς έξω και να χαρείς την άδεια σου, το κλείσιμο της σχολής ή του σχολείου σου γεμίζοντας το μυαλό σου με ευχάριστες εικόνες.

Πήγαμε, λοιπόν, στο πάρκο του ιδρύματος Σταυρός Νιάρχος ,είσοδος πάρκινγκ στην οδό Πεισιστράτους 1, που αποτελεί μια “πράσινη ανάσα” στο γκρίζο της πόλης και ενθουσιαστήκαμε με την εντυπωσιακή του διακόσμηση. Το πάρκο δεν έχει ένα μεγάλο δέντρο , αλλά τρία σε πολύ όμορφες χρωματικές επιλογές .Ενώ παράλληλα με το κανάλι του πάρκου ,που λειτουργεί ως συνέχεια της θάλασσας , τα δέντρα που υπάρχουν εκεί είναι επίσης στολισμένα.


Στον χώρο αυτόν, στήθηκε και ένα παγοδρόμιο με έισοδο ελεύθερη για το κοινό , που όμως προϋποθέτει να έχεις κλείσει θέση . Για περισσότερες λεπτομέρειες, θα ενημερωθείτε απο την επίσημη σελίδα του ιδρύματος όπως και για τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρο όλο το Δεκέμβρη σε όλους τους χώρους του ιδρύματος, όπως συναυλίες , προβολή ταινιών , εργαστήρια κτλ.  Την ημέρα της παραμονής της πρωτοχρονιάς ένα μεγάλο πάρτυ θα διεξαχθεί απο το πρωί , ενώ στην αλλαγή του χρόνου τα πυροτεχνήματα θα χαρίσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα σε όσους παρεβρεθούν εκεί.Πέραν απο τα τέσσερα σημεία εστίασης του ιδρύματος, υπάρχουν και κινητά σημεία εστίασης στο εξωτερικούς χώρους όπως το ακόλουθο Juice Van για τους λάτρεις της υγιηνής ζωής. Μην ανησυχείτε όμως λιχούδηδες φίλοι μου υπάρχουν και σοκολατένιες λύσεις για εσάς!

Στους εξωτερικούς χώρους, τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα, πάντοτε όμως με λουρί και υπό την εποπτεία του κηδεμόνα τους, ο οποίος φυσικά και πρέπει να φροντίζει την καθαριότητα του χώρου .

Όλοι οι χώροι είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ.

Το μόνο που μένει να σας πω είναι ”  Καλή διασκέδαση ” !!

15
Βάσια Καραλή
Σημασία έχει να παραμείνεις άνθρωπος, θα την αλλάξουμε τη ζωή παρ'όλα αυτά.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...