Περιποίηση spa στο σπίτι.

Ήρθε η μέρα της εβδομάδας που έχεις ρεπό; Ή μία Κυριακή που θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να χαλαρώσεις; Τι καλύτερο από μία περιποίηση σπα στο σπίτι σου!! Και πέρα από την σωματική ηρεμία που προκαλεί, σημαντική είναι και η ψυχική ηρεμία που δημιουργεί.

Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα θρεπτικό πρωινό. Μετά όμως πρέπει να ετοιμάσουμε και την ανάλογη ατμόσφαιρα.

Βάλτε την αγαπημένη σας μουσική, τις πιο άνετες πιτζάμες που έχετε, ανάψτε αρωματικά χαλαρωτικά κεριά και ετοιμάστε ένα ζεστό ρόφημα της επιλογής σας για αρχή. Για παρέα μπορείτε να έχετε ένα βιβλίο, να παρακολουθήσετε ταινία ή σειρά ή οτιδήποτε θα σας κάνει να χαλαρώσετε όπως να οργανώσετε το χρόνο ή το χώρο σας!!!

Και είμαστε έτοιμες για τη περιποίηση!

  1.  peeling προσώπου αλλά και σώματος.
  2. μάσκα προσώπου.
  3. Μετά από αυτά ένα ζεστό μπάνιο! (μπορείτε επίσης να κάνετε και θρεπτική μάσκα μαλλιών)
  4. Μετά το μπάνιο βάλτε ενυδατική κρέμα προσώπου και σώματος.
  5. Η περιποίηση μπορεί να συνεχιστεί με μανικιούρ-πεντικιούρ (σε ζεστό μπολ βάλτε τα δάχτυλα, σπρώξτε και κόψτε τα πετσάκια, δώστε σχήμα και βάψτε) και με τα μαλλιά.

Μπορείς να μοιραστείς αυτή τη μέρα με μία φίλη σου!! Η καθημερινότητα μας είναι πολύ πιεστική γι’αυτό είναι σημαντικό να προσέχουμε τον εαυτό μας σωματικά αλλα περισσοτερο ψυχικά με ηρεμία και χαλάρωση.

extra tips: Αποφύγετε τη χρήση του κινητού για αυτές τις ώρες. Πολύ αναζωογονητικό είναι αρκετό νερό με λίγες σταγόνες λεμόνι. Επίσης για επιπλέον χαλάρωση τεντώστε το σώμα σας και μερικά λεπτά ή αν έχετε κάποιον μαζί επιχειρείστε μασάζ.

2
Γεωργία Τσόλκα
"Ειμαι η Γεωργία Τσόλκα. Σπουδάζω στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΤΕΙ Αθήνας. Μαρέσει να ανακαλύπτω καινούργια μερη και πράγματα. Ελπίζω να σας βοηθήσω και να σας εμπνεύσω"

Latest Articles

Διάβασε επίσης...