Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες

Ώντας νεαρή και εγώ σε ηλικία γνωρίζω πολύ καλά ότι εμείς οι νέοι το καλοκαίρι ψάχνουμε για τρέλα,χαλάρωση,ξεγνοιασιά!!Σας έχω τον ιδανικό τόπο,τη Κύπρο.Το μικρό αυτό νησί αποτελείται από υπέροχες καταγάλανες παραλίες που σε συνεπέρνουν με το κύμα τους.Τα ήσυχα νερά της και η λευκή αμμουδιά της σε δελεάζουν για ένα όμορφο,αξέχαστο γεμάτο τρελές αναμνήσεις με φίλους καλοκαιρινό ταξιδάκι.Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τις πιο φημισμένες παραλίες της!!

1.Παραλία Μακρόνησος
Βρίσκεται 5 χιλ. Δυτικά από το κέντρο της Αγίας Νάπας,περιοχή ξακουστή για τους επισκέπτες της Κύπρου.Φημισμένη για την ολόχρυση αμμουδιά της και τα καταγάλανα κύματα της.

2.Blue Lagoon
Χαρακτηρίζεται ως εξωτική παραλία όχι μόνο για τους τουρίστες αλλά και για τους ίδιους τους Κύπριους.Βρίσκεται στην Πάφο,συγκεκριμένα στον Ακάμα(ακρωτήριο της Κύπρου).Είναι ιδανική για κολύμβηση με αναπνευστήρα και για βουτιές με φίλους.

3.Παραλία των Φοινικούδων
Την παραλία αυτή την κάνει εξωτική τα ψηλά δέντρα,λεγόμενα φοίνικες που την περικλύουν.Σου δίνει μια μυρωδιά από τροπικό περιβάλλον!!Κοντά από την παραλία βρίσκονται πολλά εστιατόρια,καφετέριες και γνωστές αλυσίδες τροφίμων.

4.Fig Tree Bay
Ίσως και η πιο γνωστή παραλία της Κύπρου.Σίγουρα όμως η πιο δημοφιλής παραλία του Πρωταρά(περιοχή) λόγω της χρυσής αμμουδιάς της.Το όνομα της προκύπτει από μια συκιά που στέκεται μόνη της κοντά στη παραλία.Ξέφρενη νυχτερινή ζωή και την ημέρα πολύβοη.Έχει βραβευτεί για την εξαιρετική ποιότητα των υδάτων της.

5.Παραλία Μελάνδα.
Ιδανική για τους φίλους μας που ζητούν χαλάρωση και ηρεμία.Βρίσκεται 20 λεπτά μακρυά από την όμορφη Λεμεσό(περιοχη).Το νερό της είναι κατάλληλο για kite surfing και είναι κυρίως αμμώδης με βοτσαλάκια.

 
Άντρεα Νικολάου
Ο αυθορμητισμός είναι ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία της προσωπικότητας μου.Είμαι φοιτήτρια στο Τμημα Επικοινωνίας&Μεσα Μαζικης Ενημέρωση στο ΕΚΠΑ και κατάγομαι από ένα γεμάτο ιστορία νησί,την Κύπρο.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...