Πάμε Αίγινα φέτος τον Χειμώνα;

Όταν όλοι πάνε βουνό, εμείς πάμε νησί. Έτσι λοιπόν μαζεύτηκε η παρέα και τα βάλαμε κάτω. Το Bansko έπεφτε “μακριά”, στα Καλάβρυτα έχει “κρύο”, στα Γιάνεννα έχει “υγρασία”, όσο για την Αράχωβα…no money, no honey! Έτσι λοιπόν ηττημένες και κουρασμένες απο τις πολύωρες συζητήσεις, γεννήθηκε η ιδέα της Αίγινας.


Θα μου πεις, ποιός πάει σε νησί τον Χειμώνα!; Εμεις και δεν το μετανιώσαμε στιγμη! Όμορφη, γραφική, μια ανάσα μακριά απο την Αθήνα, με φθηνή ζωή και πανέμορφα τοπία, συνδιάζει βουνο και θάλασσα σε πλήρη αρμονία. Περπατήσαμε κάθε στενό και σοκάκι, τη γυρίσαμε με πόδια και λεωφορεία και ποδήλατα, την φωτογραφίσαμε, την ζήσαμε, την γευτήκαμε και σας τη παρουσιάζουμε!

Το χιόνι το αγαπώ. Το αγαπώ τόσο και ας μη το βλέπω συχνά! Αν θα επέλεγα να πάω σε κάποιο κλασικό χειμερινό προορισμό; Και βέβαια! Η ουσία είναι όμως να περνάτε όμορφα, να ταξιδεύετε πολύ, να βλέπετε καινούργια πράγματα και μέρη και ανθρώπους. Με καλή παρέα και διάθεση όλα γίνονται! Δεν έχει μεγάλη σημασία το πού είστε αλλά το να είστε ευτυχισμένοι, και αυτό ακριβώς σας εύχομαι.

Καλή Χρονιά!!

9
Μαρίζα Ρίζου
Μου αρέσει, πιο πολύ απο οτιδήποτε άλλο...αυτό το συναίσθημα που έχεις όταν νιώθεις ζωντανός, και οχι όταν απλά υπάρχεις, όταν οι αισθήσεις σου οξύνωνται και νιώθεις ξαφνικά οτι όλα στη ζωή σου με κάποιο τρόπο συνδέονται, παρελθόν, παρόν και μέλλον όλα συνομωτούν για να υπάρξεις εσύ....ή απο την αλλη απλά σκέφτομαι πολύ ως συνήθως.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...