Οι Broken Radio “τα έσπασαν” στο Σταυρό του Νότου

Μια από τις πλέον επιτυχημένες μπάντες της Αθήνας είναι οι Broken Radio καθώς όπου και αν εμφανιστούν προκαλούν ένα μικρό πανικό.Οι Broken Radio είναι ένα μουσικό project που ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια από τον Παναγιώτη Τσακαλάκο και πέρυσι ενισχύθηκε από την εκρηκτική παρουσία της Μυριέλλα Κουρεντή.

Χθες βρέθηκαν στο Σταυρό του Νότου,σε ένα χώρο που γνωρίζουν καλά και οι δύο καθώς έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν εκεί αρκετές φορές,ποτέ άλλοτε όμως μαζί.

Οι Broken Radio εμφανίστηκαν στη σκηνή γύρω στις 12 με το live να τελειώνει λίγο πριν τις 4.Παρουσίασαν ένα non stop party με συνεχείς εναλλαγές από την pop, Rock, hip hop και RnB μουσική σκηνή.Η μεταξύ τους χημεία ολοφάνερη κάτι που καταφέρνουν σε κάθε τους εμφάνιση να περνάνε με τεράστια επιτυχία στο κοινό στο οποίο μεταφέρουν και την ανεξάντλητη ενέργειά τους.

Οι Broken Radio θα πραγματοποιησουν ακόμη μια εμφάνιση στο Σταυρό του Νότου το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.Για όσους δεν τους έχετε δει σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα ειδικά αν είστε λάτρεις των Party
event info

Οι Broken Radio αποτελούνται από τους :
Παναγιώτη Τσακαλάκο (vocals)
Μυριέλλα Κουρεντή (vocals)
Αλέξανδρος Δημόπουλος (keys)
Θανάσης Γιαννίτσας (bass)
Θωμάς Γιάννης (drums)
Δημήτρης Μεντογιάννης (guitar)
Broken Radio official page

3

Latest Articles

Διάβασε επίσης...