Οι δηλώσεις από την Μαίρη Συνατσάκη για το Bazaar που διοργάνωσε!

Η Μαίρη Συνατσάκη, διοργάνωσε στο Bios στην Πειραιώς, αυτό το Σαββατοκύριακο φιλανθρωπικό bazaar.

Η Μαίρη Συνατσάκη, διοργάνωσε στο Bios στην Πειραιώς, αυτό το Σαββατοκύριακο φιλανθρωπικό bazaar.

   Το συγκεκριμένο bazaar έγινε με σκοπό όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν να ενισχύσουν την κοινωνική δράση δύο συλλόγων. Αφενός της «Φλόγας» που είναι ένας σύλλογος για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες, ο οποίος στηρίζει τα ίδια και τις οικογένειές τους. Και αφετέρου του συλλόγου «Hope Spot», που αποτελεί κοινωνικό κίνημα προσφοράς, στην Θεσσαλονίκη για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας και trafficking.

    Τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ της Μαίρης Συνατσάκη ήταν πολλά και όλα σε άψογη κατάσταση. Επίσης το παρόν έδωσε η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά, που συμμετείχε και η ίδια με δικά της ρούχα και ο Νίκος Μουτσινάς με συλλογή από αντρικά ρούχα.

1
Εύη Μακαβέλου
Τελειόφοιτη στο τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, πάντα κυνηγάω τα όνειρα μου και τους στόχους μου. Ανήσυχο πνεύμα θα με έλεγε κανείς, με πολλή φαντασία αλλά και παράλληλα μια μεγάλη δόση λογικής. Το γράψιμο για μένα είναι μια καλή έκφραση των όσων έχω στο μυαλό μου και μου αρέσει να τα μοιράζομαι. Αγαπώ τις ταινίες, τις βόλτες με φίλους, τον χορό, τα ταξίδια, αλλά και τα βράδια με τις ατέλειωτες συζητήσεις.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...