ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ 2 (PREVIEW)

Ήταν το έτος 2004 και οι κινηματογράφοι είχαν πάρει φωτιά από τις ταινιάρες που κυκλοφορούσαν, αφού ο λάτρης κάθε είδους μπορούσε να πάει σινεμά και να βρει μια αξιομνημόνευτη ταινία να παρακολουθήσει. Κανείς όμως δεν ήταν έτοιμος για “ΤΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ” της PIXAR! Μια πολύ αξιόλογη ταινία κινουμένων σχεδίων.

Ένα χρόνο μετά κυκλοφόρησε το παιχνίδι “sequel” της ταινίας με το όνομα “The Incredibles : Rise Of The Underminer” το οποίο μας έκανε να συνδεθούμε λίγο περισσότερο με τους χαρακτήρες της. Μετά από αυτά ΤΙΠΟΤΑ, ΚΕΝΟ, δεν είχαμε ποτέ ξανά οποιοδήποτε νέο για το αν θα κυκλοφορήσει κάποια καινούρια περιπέτεια της αγαπημένης μας Σουπερ-Οικογένειας και των φίλων τους…

 

 

ΞΑΦΝΙΚΑ, 14 ολόκληρα χρόνια μετά, στις 18 Νοεμβρίου 2017, εμφανίζεται από το πουθενά ένα τρέιλερ (teaser trailer) 52 δευτερολέπτων το οποίο δείχνει ακριβώς ό,τι περιμέναμε. Το μωράκι της οικογένειας, τον Τζακ-Τζακ να πηγαινοέρχεται χρησιμοποιώντας κάποιες από τις δυνάμεις του και τον Κ. Απίθανο να είναι πολύ χαρούμενος με αυτό το γεγονός επειδή, όπως είδαμε στην πρώτη ταινία, κανείς δεν είχε δει τον Τζακ-Τζακ να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του εκτός από την baby-sitter και τον “Σύνδρομο”.

Σύμφωνα με δεδομένα από το IMDB, η πλοκή της ιστορίας είναι ότι ο Κ. Απίθανος μένει σπίτι για να προσέχει το μωράκι τους καθώς η γυναίκα του Ελαστίνα είναι έξω και σώζει τον κόσμο. Γενικά, όλο το κοινό και οι φαν της Pixar έχουν μεγάλες προσδοκίες από τον συγκεκριμένο τίτλο και ελπίζουν να είναι τόσο καλό sequel, όσο και οι υπόλοιπες ταινίες κινουμένων σχεδίων που κυκλοφόρησε η Pixar (Finding Dory, Toy Story 3, Monsters university).
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε,λοιπόν, είναι να περιμένουμε καινούριες ενημερώσεις για “ΤΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ: 2” και την 18η του Ιουνίου του 2018, που θα είναι η πρεμιέρα της ταινίας στην Αμερική και ελπίζουμε και ανά το παγκόσμιο, γιατί…Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο!

 

Παρακάτω ακολουθεί σύνδεσμος για το trailer της ταινίας:

3
Ανδρέας Ποταμίτης
Hey there! Είμαι ο Αντρέας και μου αρέσει να γελάω, γιατί ως γνωστό το χαμόγελο δίνει ζωή! Κατάγομαι από την γενέτειρα της θεάς Αφροδίτης, την Κύπρο, αλλά τώρα ξεκίνησα σπουδές στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο. Έχω βάλει στόχο να κάνω τον κόσμο να χαμογελά και να βλέπει πάντα την “φωτεινή πλευρά της ζωής” όπως λένε και οι “φίλοι” μας τα «Μακρινά Ξαδέρφια».

Latest Articles

Διάβασε επίσης...