Τρείς από τις ομορφότερες παραλίες της Κεφαλονιάς!

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές, και αν είσαι στην Ελλάδα, καλοκαίρι σημαίνει και διακοπές σε νησί. Οι επιλογές είναι αμέτρητες, καθώς το κάθε νησί έχει να σου προσφέρει και μια διαφορετική εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη. Ένα από αυτά τα νησιά είναι και η Κεφαλονιά. Γένος θηλυκού, ντυμένη στα πράσινα και στα καφέ, ενώ στα πόδια της έχει μπλε και άσπρο, η Κεφαλονιά είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας. Ένας από τους πολλούς λόγους για να την επισκεφτείς είναι οι παραλίες με τα παραδεισένια μπλε νερά τους! Παρακάτω θα δούμε 3 από τις ομορφότερες παραλίες της Κεφαλονιάς!

#1. Μύρτος.

Η πρώτη θέση ανήκει δικαιωματικά στην παραλία του Μύρτου. Ίσως η πιο διάσημη παραλία της Κεφαλονιάς. Η τεράστια ακτή της αποτελείται από άσπρη άμμο και τυρκουάζ νερά, ενώ είναι περιβάλλεται από βραχώδη έδαφος με μια διακριτική παρουσία πράσινου.

 

#2. Φώκι.

Στηνδεύτερη θέση έχουμε το Φώκι, μια παραλία στο Φισκάρδο, ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα μέρη που μπορεί να επισκεφτεί κανείς στη Κεφαλονιά. Με μικρή ακτογραμμή σε αποχρώσεις του μπλε και ένα καταπράσινο δάσος να την αγκαλιάζει, το Φώκι είναι από μόνο του ένας μικρός παράδεισος που σε περιμένει να τον εξερευνήσεις!

#3. Πετανοί.

Στην επόμενη θέση, βρίσκονται οι Πετανοί. Σε έναν γαλάζιο κόλπο, κατακλύζεται από βράχια που καταλήγουν στην θάλασσα και δημιουργούν ένα τοπίο που θυμίζει πίνακα ζωγραφικής, βρίσκεται η παραλία Πετανοί. Έχοντας πολλά κοινά με το Μύρτο, οι Πετανοί θα σου προσφέρουν μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία!

 
Παναγιώτης Δημουλάς
Αιθεροβάμων, η μοναδική λέξη με την οποία θα μπορούσε κάποιος να με περιγράψει επακριβώς. Ζώντας στον δικό μου κόσμο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κι έχοντας σα φυσικό μου περιβάλλον το νερό, ευελπιστώ σε λίγα χρόνια ο κόσμος μου αυτός να μπορέσει να εκφραστεί μέσω της μεγάλης οθόνης. αγαπημένη φράση: "Η μαγεία της δυσκολίας βρίσκεται στην απλότητά της"!

Latest Articles

Διάβασε επίσης...