Ο χρόνος, ο καλύτερος ιατρός!

Τικ,τοκ..ο χρόνος κυλά και μαζί με αυτόν και η ίδια η ζωή!

Φίλε μου,το ξέρεις όπως και εγώ ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος ιατρός.Ίσως να είσαι σε μια φάση που δεν γνωρίζεις ποιός είσαι. Όλα στο μυαλό σου είναι τόσο θολά,μπερδεμένα. Ο χρόνος είναι η μόνη λύση. Ναι τις περισσότερες φορές όταν καταλαβαίνεις πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός,αγχόνεσαι και πανικοβάλεσαι! Πωω πώς πέρασε έτσι ο καιρός!

Αυτό είναι και το σωστό περνώντας ο χρόνος τόσο γρήγορα έτσι και η ζωή σου προχωράει μαζί με αυτόν,με τους ίδιους ρυθμούς. Και τις περισσότερες φορές προχωράει με θετική ενέργεια!Ουσιαστικά ο χρόνος σε βγάζει από όλα όσα σε ταλαιπωρούν. Σε βγάζει από τη δύσκολη θέση να ταλαιπωρήσεις τον εαυτό σου να βάλει μια τάξη στο μπερδεμένο μυαλουδάκι σου!

Ο χρόνος κλείνει πόρτες που ίσως να έμειναν ανοιχτές για λίγο. Καθαρίζεις το μυαλό σου από όλη αυτή τη θολούρα! Και σιγά σιγά μπαίνουν όλα σε μια σειρά. Και τότε είναι που βρίσκεις και τον εαυτό σου. Ίσως κάποιοι να διαφωνούν και να έχουν την άποψη ότι δεν είναι ο χρόνος που γιατρεύει, απλά ο άνθρωπος συμβιβάζεται με αυτά που βιώνει. Και από μια πλευρά έχουν και δίκαιο. Μα έλα που ακόμα και για να συμβιβαστεί ο άνθρωπος και να συνηθίσει στην νέα κατάσταση χρειάζεται χρόνο! Εγώ θα έλεγα ότι πρέπει να δίνεις χρόνο στους ανθρώπους. Τον χρειάζονται!

Ο χρόνος βάζει τα συναισθήματα στην θέση τους.

 
Άντρεα Νικολάου
Ο αυθορμητισμός είναι ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία της προσωπικότητας μου.Είμαι φοιτήτρια στο Τμημα Επικοινωνίας&Μεσα Μαζικης Ενημέρωση στο ΕΚΠΑ και κατάγομαι από ένα γεμάτο ιστορία νησί,την Κύπρο.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...