Ο Φιντέλ και οι δολοφόνοι!

Ευρέως γνωστή έγινε ανά τον κόσμο η πληροφορία ότι ο Φιντέλ Κάστρο έφυγε από τη ζωή στα 90 του χρόνια.

Όπως φαίνεται, τα γεράματα όλους τους προλαβαίνουν ακόμα και τον “Machette” Φιντέλ ,ο οποίος είχε επιβιώσει από 638 απόπειρες δολοφονίας, στις οποίες πρωτοστάτης ήταν η CIA.

Μάλιστα, ήταν τόσο “πολύ σκληρός για να πεθάνει” που γράφηκε στο βιβλίο Γκίνες ως ο άνθρωπος που έχουν γίνει εναντίον του οι περισσότερες απόπειρες δολοφονίας!

Μερικές από τις πιο ευφάνταστες απόπειρας, θα αναφερθούν παρακάτω:

Το πούρο εκρηκτικό! Ο Κομαντάντε ήταν γνωστός λάτρεις των πούρων γι’ αυτό και οι γιάνκηδες της CIA σκέφτηκαν να φτιάξουν ένα πούρο , το οποίο μόλις το άναβε θα του τίναζε τα μυαλά στον αέρα! Ένας από την προσωπική του φρουρά ,όμως, το κατάλαβε και έτσι αποφεύχθηκε το δυσάρεστο γεγονός.

Ο μύκητας! Γνωρίζοντας την αγάπη του για τις καταδύσεις, και πάλι η CIA προσπάθησε να τον σκοτώσει τοποθετώντας έναν μύκητα μέσα στην στολή κατάδυσής του, χωρίς αποτέλεσμα αφού και πάλι ο Φιντέλ επέζησε!

Εξίσου αναποτελεσματική στάθηκε η προσπάθεια να ρίξουν μια γυναικά – αράχνη δίπλα του. Είναι ένα κόλπο που υποτίθεται ότι πιάνει σε όλους τους άντρες, αλλά όχι στον Κάστρο. Η γυναίκα «δηλητήριο» έγινε όντως ερωμένη του. Το σχέδιο ήταν να του ρίξει χάπια στο ποτό του, αλλά τα χάπια που της είχε δώσει η CIA έλιωσαν καθώς εκείνη τα είχε κρύψει σε ένα βαζάκι με μια κρέμα προσώπου. Ο Κουβανός ηγέτης ήταν όμως ήδη ενήμερος. Όταν βρέθηκαν οι δυο τους της έδωσε το ίδιο του το όπλο και την κάλεσε να τον σκοτώσει, αλλά η ίδια του είπε ότι «δεν μπορούσε να το κάνει»….

Αυτές ήταν μόνο τρεις από τις 638 προσπάθειες δολοφονίας. Απ’ ό,τι φαίνεται, λοιπόν, ο κομαντάντε μόνο βλάκας δεν ήταν και η CIA αποδείχθηκε εντελώς ανίκανη και ονειροπόλα…

 

 

Latest Articles

Διάβασε επίσης...