Ο νικητής της Eurovision 2018 και τα φετινά νοήματα

Στο τέλος του έφτασε ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision. Νικητής της αποψινής βραδιάς το Ισραήλ με το φετινό μήνυμα του διαγωνισμού να χτυπάει τον εκφοβισμό κατά των γυναικών και της διαφορετικότητας . Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Κύπρος με την αγαπημένη μας Ελένη Φουρέιρα ενώ την τρίτη η Αυστρία . Μεγάλη απόκληση η ψήφος των επιτροπών με αυτή του κοινού καθώς ανατροπές έγιναν έως το τέλος του διαγωνισμού.

Ο αποψινός διαγωνισμός δυστυχώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την λάμψη των προηγούμενων χρόνων καθώς και τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν δεν ήταν αρκετά δυνατά. Παρόλα αυτά ξεχώρισε κατά πολύ το τραγούδι της Ιταλίας το οποίο είχε έντονα αντιπολεμικό νόημα φτάνοντας στην πέμπτη θέση.

Ραντεβού του χρόνου για τον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού, ο οποίος ευελπιστούμε να ξεπεράσει τους προηγούμενους και να φέρει στην επιφάνεια όμορφες φωνές και σπουδαία νοήματα.

Το τραγούδι του νικητή της βραδιάς :

4
Κυριάκος Βαρνάβας
Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου. Λάτρης της ψυχολογίας, της ιστορίας και της ποίησης. Αδυναμία μου τα anime, το σκάκι και τα παιχνίδια τύχης. Αν με ρωτούσατε να περιγράψω την ιδανική εικόνα στο μυαλό μου αυτή θα ήταν "βροχή, ένα καλό βιβλίο μυστηρίου και ένα ποτήρι κρασι". Αν πάλι μου ζητούσατε να μιλήσω για το όνειρο μου, τότε δε θα χρειαζόταν να σας πω κάτι καθώς μπορείτε να το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια, την οικογένεια μου, το Beasty.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...