NETFLIX: 10 Λόγοι να το αποκτήσεις!

Σκηνή 1η: Γυρνάς το βράδυ κουρασμένος απο τη δουλειά, ανοίγεις τη τηλεόραση και ψάχνεις (μανειωδώς) να βρείς κάτι που να σου τραβήξει τη προσοχή. Καταλήγεις να βλέπεις για χιλιοστή φορά επαναλήψεις των ίδιων σειρών…

Σκηνή 2η: Είναι απογευματάκι, έξω βρέχει και κάνει κρύο. Είσαι στο σπίτι και απο τη μια θέλεις να κάτσεις μέσα και να κάνεις κάτι, απο την άλλη δεν ξέρεις τί.

Σκηνή 3η: Έρχεται ο φίλος σπίτι (ή το αμόρε) παραγγέλνετε απ’έξω και λέτε τα νέα σας ενώ ταυτόχρονα παρακολουθείτε με προσήλωση τις οθόνες του κινητού σας (στην περίπτωση που ερχόταν το αμόρε πιθανότατα να μη γινόταν μόνο αυτό).


Τί κοινό έχουν οι παρακάτω σκηνές στις οποίες όλοι λίγο ή πολύ έχουμε πρωταγωνιστήσει; Σε όλες θα μπορούσες να δείς μια καλή σειρά ή μια καινούργια ταινία! Θα μου πείς, γιατί να μη τη δώ online ή να την κατεβάσω ή να αρκεστώ σε ό,τι μου προσφέρει η τηλεόραση; Γιατί καλέ μου φίλε, έχεις 10 καλούς λόγους να εγγραφείς στο NETFLIX.

  • 1. Απεριόριστες ταινίες και σειρές

Εκτός απο τις εκατοντάδες ταινίες και σειρές που μπορείς να επιλέξεις απο τη “βιβλιοθήκη” υπάρχουν πάνω απο 126 πρωτότυπες ταινίες/σειρές (NETFLIX Originals) παραγωγής της ίδιας της εταιρίας. Η πρώτη, ήταν το House of Cards το οποίο κέρδισε βραβείο Emmy.

  • 2. Ποιότητα ήχου και εικόνας

Αν μέχρι τώρα έβλεπες σειρές online (όπως εγώ) ή τις κατέβαζες στον υπολογιστή σου, η διαφορά στην ποιότητα της εικόνας θα σου φανεί εκπληκτική. Τόσο η ευκρίνεια όσο και τα χρώματα, τα γραφικά αλλά και ο ήχος ενισχύονται μέσω των δεικτών υψηλής ευκρίνειας (HDTV).

  • 3. Φθηνή συνδρομή

Η NETFLIX, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να παρακολουθούν δωρεάν τον πρώτο μήνα της συνδρομής τουςοποιοδήποτε απο το περιεχόμενο της. Απο εκεί και πέρα, τα πακέτα είναι μηνιαία. Το βασικό πακέτο σε μία οθόνη κοστίζει 7,99€, σε δύο οθόνες και σε ποιότητα HD κοστίζει 9,99€, ενώ η προβολή σε 4 οθόνες ταυτόχρονα και ποιότητα Ultra HD είναι στα 11,99€ το μήνα.

  • 4. Χωρίς διαφημίσεις και ιούς

Μπορείς να παρακολουθήσεις ανενόχλητος την αγαπημένη σου ταινία χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις, αναδυόμενα παράθυρα, ιούς και γενικά χωρίς καθυστερήσεις!

  • 5. Προσωπικά προτεινόμενα

Ανάλογα με το είδος σειρών/ταινιών, που φαίνεται ότι σου αρέσουν απο τις επιλογές σου στη σελίδα, η εφαρμογή σου προτείνει τις επόμενες σειρές/ταινίες, που πιθανότατα θα σου αρέσουν!

  • 6. Binge watching

Η NETFLIX, ανεβάζει ολόκληρες τις καινούργιες σεζόν απο σειρές δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να δεί μια ολόκληρη σεζόν σε μια ημέρα αν αυτό επιθυμεί.

  • 7. Συνέχεια απο εκεί που το άφησες

Άφησες μια σειρά/ταινία στη μέση και δε θυμάσαι σε ποιό σημείο την άφησες; Όσος χρόνος και αν περάσει, μόλις επιλέξεις να την παρακολουθήσεις ξανά σου δείχνει ακριβώς που είχες μείνει.

  • 8. Το NETFLIX στην παλάμη του χεριού σου

Με την εφαρμογή εγκατεστημένη σου κινητό σου, μπορείς να βλέπεις ό,τι σε ενδιαφέρει μακριά από τον υπολογιστή του σπιτιού σου.

  • 9. Όταν δεν έχεις Internet

Κατέβασε το περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει από το σπίτι και παρακολούθησέ το από το κινητό σου ακόμα και αν βρίσκεσαι έξω και δεν έχεις Internet.

  • 10. Ελληνικοί υπότιτλοι

Οι ελληνικοί υπότιτλοι είναι πάντα ενσωματωμένοι και έχουν σωστή αναλογία ήχου και εικόνας.

7
Μαρίζα Ρίζου
Μου αρέσει, πιο πολύ απο οτιδήποτε άλλο...αυτό το συναίσθημα που έχεις όταν νιώθεις ζωντανός, και οχι όταν απλά υπάρχεις, όταν οι αισθήσεις σου οξύνωνται και νιώθεις ξαφνικά οτι όλα στη ζωή σου με κάποιο τρόπο συνδέονται, παρελθόν, παρόν και μέλλον όλα συνομωτούν για να υπάρξεις εσύ....ή απο την αλλη απλά σκέφτομαι πολύ ως συνήθως.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...