Νεότερη “Αυτοδημιούργητη” Δισεκατομμυριούχος : Kylie Jenner

H Kylie Jenner, η μικρότερη κόρη(20 χρονών) της τηλεοπτικής οικογένειας Kardashians, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Forbes όπου την χαρακτήρισαν σαν την νεότερη “self-made Billionaire”. Τα τελευταία τρία χρόνια η Kylie έχτισε την δική της αυτοκρατορία κερδίζοντας γύρο στα 900 εκατομμύρια δολάρια.

Το αστείο της υπόθεσης πιο είναι όμως. Η Kylie δεν είναι ακόμα Δισεκατομμυριούχα, αλλά οι φαν τις στοχεύουν να την βοηθήσουν, αφού δημιουργήθηκε μια σελίδα gofundme η οποία έχει την ακόλουθη περιγραφή.

“Kylie Jenner was on the cover of Forbes Magazine today for having a net worth of 900 million dollars, which is heartbreaking. I don’t want to live in a world where Kylie Jenner doesn’t have a billion dollars. WE MUST RAISE 100 MILLION DOLLARS TO HELP HER GET TO A BILLION, PLEASE SPREAD THE WORD, THIS IS EXTREMELY IMPORTANT”

Όπως καταλάβατε, ο δημιουργός της συγκεκριμένης σελίδας είναι κάπως σαρκαστικός, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τους 152 φαν της Kylie από το να κάνουν fund $2,013 και να συνεχίζουν να αυξάνονται.

Το λάθος σε όλη αυτή την ιστορία όμως είναι ότι η Kylie θέλει να αποκτήσει τον τίτλο της πιο νέας αυτοδημιούργητης δισεκατομμυριούχας, αλλά όλοι ξέρουμε πολύ καλά πως δεν είναι για κανένα λόγο και σε καμία περίπτωση αυτοδημιούργητη. Ευτυχώς είχε πάντα την μαμά- ατζέντη της στο πλάι της (όπου παίρνει και ποσοστό από τα κέρδη) αφού είναι και η μοναδική αυτοδημιούργητη της όλης τηλεοπτικής οικογένειας.

Η δε Kylie είναι τόσο αυτοδημιούργητη όσο και ο Trump ο οποίος είχε πει πως ξεκίνησε την καριέρα του με ένα ΜΙΚΡΟ δάνειο του ενός εκατομμύριου δολαρίων από τον πατέρα του. Όπως και η Kylie ξεκίνησε την καριέρα της κυρίως επειδή έχει το όνομα Jenner και τρέχει μέσα της το ίδιο αίμα με της πασίγνωστης Kim Kardashian.

Όλα αυτά σε κάνουν να αναρωτιέσαι όμως ρε παιδί μου, αν έχουμε 2018 και η κοινωνία συμπεριφέρεται με τέτοιο παράφρων τρόπο, τι θα απογίνουμε σε 10-20 χρόνια? Θα έχει τελειώσει το Kardashian-culture μέχρι τότε? Η θα μεγαλώσει ακόμα παραπάνω?

 

2
Ανδρέας Ποταμίτης
Hey there! Είμαι ο Αντρέας και μου αρέσει να γελάω, γιατί ως γνωστό το χαμόγελο δίνει ζωή! Κατάγομαι από την γενέτειρα της θεάς Αφροδίτης, την Κύπρο, αλλά τώρα ξεκίνησα σπουδές στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο. Έχω βάλει στόχο να κάνω τον κόσμο να χαμογελά και να βλέπει πάντα την “φωτεινή πλευρά της ζωής” όπως λένε και οι “φίλοι” μας τα «Μακρινά Ξαδέρφια».

Latest Articles

Διάβασε επίσης...