Μην είσαι βασικός Παντειακέ! 5 πράγματα που είναι κοντά σου και αξίζει να δοκιμάσεις.

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ, γιορτινά και χαρωπά, σε υποδέχονται και σε προσκαλούν στο παλμό τους! Λίγο που έχεις αρχίσει ήδη να χαίρεσαι, γιατί πλησιάζουν οι μέρες που θα κουνήσεις το μαντίλι στην αίθουσα Σάκη Καράγιωργα και τα δάκρυα χαράς για τις διακοπές θα κυλήσουν, λίγο που ήδη έχεις αρχίσει να κοιτάς έξω από το παράθυρο την ώρα της παράδοσης, λίγο το ‘’All I Want For Christmas’’ που το έχεις ήδη ακούσει 1.560.00.000.000… φορές, νιώθεις την ανάγκη μέσα σου φέτος να ζήσεις τα Χριστούγεννα διαφορετικά.

 

Το Πάντειο είναι τοποθεσία – κλειδί και ευτυχώς είσαι δίπλα σε όλα τα Christmas – Friendly places που θα σε κάνουν more than basic…

 

  • Σταύρος Νιάρχος

 

Θα το ζήσεις σαν σωστή εκδρομή! Παίρνεις τα φιλαράκια σου και πηγαίνετε όλοι μαζί Συγγρού-Φιξ λίγα μέτρα πιο πάνω από την στάση του λεωφορείου και περιμένετε το βανάκι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, που θα σας παραλάβει ΔΩΡΕΑΝ και θα σας οδηγήσει εκεί.

Πιάστε γαλαρία και στο δρόμο για εκεί SING SING SING τις αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες επιτυχίες (+ μην ξεχάσετε τα STORIES με το σωστό φίλτρο για να μεταδώσεις τον παλμό σε όσους δεν είναι εκεί). To πάρκο είναι υπέροχα στολισμένο φέτος για να απολαύσεις τον καφέ σου και τη βόλτα σου και, επειδή πλησιάζει και μια εξεταστική, στον δεύτερο όροφο θα καταφέρεις επιτέλους να διαβάσεις.

 

 

➡ 31/12 , ώρα 23.00: Το πρωτοχρονιάτικο πάρτυ στο ΚΠΙΣΝ ξεκινά… Εάν θέλεις φέτος να αλλάξεις τον χρόνο διαφορετικά, στο συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

 

2)  www.noradsanta.org  #VRM να κουνηθώ

Ξέρω βαριέσαι λίγο να κουνηθείς για αυτό σου έχω κάτι που θα το επισκεφτείς από το κινητό σου. Τον Άγιο Βασίλη τον περιμένεις από τα 5 σου και ακόμα δεν έχει έρθει! Παραδέξου ότι πάντα ήθελες να ρωτήσεις που είναι αλλά το ντράπηκες λίγο… εμείς βρήκαμε τον τρόπο για να παρακολουθήσεις ζωντανά τη θέση του. Μπες στο www.noradsanta.org και σε λίγες ημέρες θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις ζωντανά όλη την πορεία του και να προετοιμαστείς κατάλληλα! (Άσε τα ευχαριστώ, κοκκινίζω..)

 

3) CU FREE TAINIARA

Δεύτερα 18 Δεκεμβρίου στις 15:30, έχεις ραντεβού με τα Χριστούγεννα (δωρεάν φυσικά, όπως επιβάλλει το πνεύμα τους). Στο Odeon Star City, το CU ετοίμασε την πιο Santa-WOW προβολή και σε περιμένει μαζί με 1 φίλο/η σου να απολαύσετε την ξεκαρδιστική ταινία CHRISTMAS & CO. Μην ξεχάσεις να φέρεις και το φοιτητικό σου πάσο!

 

 

4) Παγοδρόμιο – Νέα Σμύρνη 🤕

 

Χριστούγεννα χωρίς χιόνια και πάγο-επιδείξεις, δεν είναι Χριστούγεννα!

 

Πήγαινε στη στάση της Παντείου και μπες στο λεωφορείο 106! Προσοχή! Ένα φίλος/η μαζί είναι υπεραρκετός, δεν υπάρχει λόγος να εκτεθείς σε περισσότερους… Κατεβαίνεις στην πλατεία, περπατάς λίγο και συναντάς μια εντυπωσιακή πίστα πατινάζ, που σε περιμένει (με χαμηλό κόστος, σημαντικό!) να καταπλήξεις τους πάντες με τις πιρουέτες σου και το χαμόγελο σου. Προϋπόθεση η κάμερα του κινητού σου να γράφει συνεχώς, το Youtube κανάλι σου δεν είναι παρά μια τούμπα μακριά…

 

 

 

5) Ψάξου στο Κουκάκι !

 

Για εσάς που ακόμα δεν έχετε ανακαλύψει το Κουκάκι (πίσω από το Πάντειο), ψαχτείτε στα μαγαζιά του και απολαύστε μια ζεστή σοκολάτα και μαζί ένα γεμιστό κρουασάν με γέμιση πραλίνα. Κάπου εκεί κοντά στο τέλος της διαδρομής βρίσκεται και το Μουσείο της Ακρόπολης, στο οποίο η πρόσβαση για φοιτητές είναι δωρεάν. Θα γεμίσεις τα Stories σου με κουλτούρα και το μυαλό σου γνώσεις, double check!

 

 

Συνεπώς, φέτος τα Χριστούγεννα θα κουλτουρέψεις, θα εντυπωσιαστείς και θα εντυπωσιάσεις και φυσικά θα απολαύσεις την καλύτερη ταινιάρα δωρεάν!

 

Τώρα μπορείς να με ευχαριστήσεις, δε θα κοκκινίσω! Καλά Χριστούγεννα!

 

 

 

8

Latest Articles

Διάβασε επίσης...