Κοίταξε με..

Παρατηρώ τα πάντα, και μερικές φορές φοβάμαι μην τυφλωθώ.Βλέπω όλες τις αποχρώσεις τις ζωής και συμπαιρένω πως ο κόσμος στις μέρες μας έχει αλλάξει.Γιατί τόση κακία,γιατί τόσο μίσος;Καθημερινά,άνθρωποι ζούνε σε ένα ψέμα,που ποτέ δεν θα αποκαλυφθεί.Πώς μπορεί κάποιος να βλέπει τον άλλο μέσα στα μάτια,και να του λέει τόσα ψέματα.

Ο φόβος με κατακλίει.Πόσα να αντικρίσω;Δεν αντέχω τόσο πόνο.Δεν υπάρχει τίποτα να χωρίσουμε, κανένας δεν είναι διαφορετικός, είμαστε όλοι ίδιοι.

Χιλιάδες δάκρυα αφήνω.Πολλές ήταν οι φορές,που δεν το άντεχα.Πονούσα.

Ένα μυστικό που έχω είναι ότι μου αρέσει,το σκοτάδι. Το σκοτάδι είναι η έλλειψη φωτός, η οποία επικρατεί στον εξωτερικό κόσμο κατά την περίοδο της νύχτας.Μου αρέσει, γιατί δεν έχω την ικανότητα να διακρίνω χρώματα.Και στο σκοτάδι επικρατεί μια τρομαχτικά ωραία ησυχία.Αύτο που με κάνει να αισθάνομαι όμορφα!

Μπορεί να σου φαίνεται παράξενο,αλλά μιλάω,και λέω πολλά.Σε εμένα θα δείς την πραγματική αλήθεια.Ότι ψάχνεις σε έναν άνθρωπο θα το βρείς σε εμένα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να με κοιτάξεις.

 

5
Άντρεα Νικολάου
Ο αυθορμητισμός είναι ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία της προσωπικότητας μου.Είμαι φοιτήτρια στο Τμημα Επικοινωνίας&Μεσα Μαζικης Ενημέρωση στο ΕΚΠΑ και κατάγομαι από ένα γεμάτο ιστορία νησί,την Κύπρο.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...