Καταραμένη showbiz: τραγικές ιστορίες διασήμων που ‘έφυγαν’ νωρίς

Αν και καταξιωμένοι στον χώρο, οι άνθρωποι της showbiz, εξαιτίας της υπερβολικής δόξας, αδυνατούν να διαχειριστούν τη πραγματικότητα και τα τραύματα του παρελθόντος, έτσι καταφεύγουν στα ναρκωτικά, το ποτό, αλλά και την αυτοκτονία. Άλλωτε, υπάρχουν και οι ηθοποιοί, που ατύχησαν να αρρωστήσουν βαριά.

 1. Amy Winehouse
  Η τραγουδίστρια πέθανε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ήταν ,επίσης, εξαρτημένη από τα ναρκωτικά και μπαινοέβγαινε συνεχώς σε κλινικές απεξάρτησης.
 2. Heath Ledger
  Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του. Είχε καταναλώσει ένα περίεργο θανατηφόρο συνδυασμό φαρμάκων, συνδυασμό που μάλιστα έκανε, ώστε να δείχνει πιο psycho στην ταινία όπου υποδυόταν τον Joker.
 3. James dean
  O διάσημος ηθοποιός πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ενώ ήταν μόλις 24 ετών.
 4. Brittany Murphy
  Σε ηλικία 32 ετών η διάσημη ηθοποιός έπαθε πνευμονία σε συνδυασμό με μια ισχυρή αναιμία και δηλητηρίαση από φάρμακα. Ακόμα και σήμερα ο θάνατος της θεωρείται ένα μυστήριο, με την οικογένειά της να επιμένει πως την δηλητηρίασαν. Ο σύζυγος της, Simon Monjack πέθανε από την ίδια αιτία, ύστερα από πέντε μήνες.
 5. Kurt Cobain
  Το μέλος του συγκροτήματος Nirvana αυτοκτόνησε, πυροβολώντας τον εαυτό του με ένα όπλο, σε ηλικία 27 ετών, ύστερα από τη χρόνια μάχη του με τα ναρκωτικά και την κατάθλιψη.
 6. Jim Morrison
  Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος The doors, πέθανε σε ηλικία 27 ετών από υπερβολική δόση ηρωίνης.
 7. Τupac
  Ο γνωστός ράπερ πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου σε ηλικία 27 ετών από αγνώστους, με το μυστήριο της δολοφονίας του να μην έχει λυθεί μέχρι στιγμής.
 8. Merilyn Monroe
  Σε ηλικία 36 ετών βρέθηκε νεκρή στην κρεβατοκάμαρα της από υπερβολική δόση φαρμάκων. Διάφορες ιστορίες κυκλοφορούν γύρω από τον θάνατό της.
 9. Cory Monteith
  Ο πρωταγωνιστής του glee βρέθηκε νεκρός σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου από υπερβολική δόση αλκοόλ και ναρκωτικών, σε ηλικία 31 ετών.
 10. Paul Walker
  Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά ταινιών Fast and Furious σκοτώθηκε σε τροχαίο στην ηλικία των 40 ετών.
2
Χριστίνα Δάδινα
Πάντειο πανεπιστήμιο-επικοινωνίας μέσων και πολιτισμού

Latest Articles

Διάβασε επίσης...