Και ο χειμώνας θέλει χρώμα!

Το καλοκαίρι όλες μας αποφεύγουμε το βαρύ μακιγιάζ λόγο ζέστης, θάλασσας και τα λοιπά. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει οτι το χειμώνα πρέπει να βαφόμαστε περισσότερο από όσο πρέπει. Ναι, μας δίνεται η ευκαιρία να βάλουμε εκείνο το ωραίο μπορντό που πήραμε πέρσι και δεν το χαρήκαμε όσο θέλαμε, αλλά μην χρησιμοποιήσουμε και ότι άλλο καλλυντικό υπάρχει στο νεσεσέρ μας. Όλα θέλουν ένα μέτρο. Γι’αυτό ακούστε λοιπόν:

  • Έντονο μάτι και έντονα χείλη? Όχιιιιι προφανώς. Όταν κάνουμε ένα έντονο μάτι με άι λάινερ ή smokey eye, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι τα χείλη μας να είναι σε απαλό χρώμα, nude. Διαφορετικά φορτώνουμε το πρόσωπό μας με αποτέλεσμα αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη να μην μας αρέσει(και μεταξύ μας το αντίθετο φύλλο δεν είναι φαν του σοβά κιόλας που καταλήγει πάντα στις μπλούζες τους).

  • Το ίδιο ισχύει και για τα έντονα χείλη. Όταν βάζουμε αυτό το κόκκινο που τόσο μας αρέσει, που έρχονται και οι γιορτές και δεν το αποχωριζόμαστε, φροντίζουμε τα ματάκια μας να έχουν απλά μάσκαρα, η οποία αναδεικνύει χωρίς να βαραίνει το σύνολο του προσώπου μας. Ωραίες οι σκιές δεν αντιλέγω αλλά όπως και να το κάνουμε, θα σας άρεσε να δείχνετε σαν κατάλογος της ΒΙΒΕΧΡΩΜ; Εεεε δεν νομίζω.

  • Οι σκιές λοιπόν θέλουν προσοχή. Οι nude αποχρώσεις είναι συνήθες να ταιριάζουν σε όλες μας και είναι ίσως και η πιο safe επιλογή.Τώρα αν σας αρέσει το χρώμα και θέλετε να ρισκάρετε είναι καλό να ρωτήσετε μια ειδικό αν δεν γνωρίζετε οι ίδιες τί χρώματα σας ταιριάζουν. Δεν είναι να παίζεις με την εμφάνισή σου όταν κάνεις τόσο κόπο γι αυτή.

Τέλος, για μας που δυσκολευόμαστε λίγο με το κραγιόν, το περίγραμμα με ένα μολύβι μας σώζει ώστε να μην έχουμε ομοιότητες με τους κλόουν.

 

Από την Ορνέλα Λάτση

1

Latest Articles

Διάβασε επίσης...