Η Fresh Line και τα φυσικά καλλυντικά της (review)

Η κριτική μου για την εταιρεία φυσικών καλλυντικών προϊόντων Fresh Line

Αν είσαι φαν των προϊόντων φτιαγμένα από φυσικά προϊόντα τότε έχεις κλικάρει στο σωστό άρθρο. Από καιρό άκουγα για τα προϊόντα της fresh line και για τα θαύματα που υπόσχονται πως κάνουν. Δεν τα είχα δοκιμάσει, οπότε δεν μπορούσα να έχω προσωπική άποψη.

Όντας υπέρμαχος του “προσέχω τι βάζω στο δέρμα μου”, καθώς και τρελαμένη με τα φυσικά προϊόντα, ήξερα πως η εταιρεία είναι ένα must για εμένα, έπρεπε να κάνω πρώτα όμως μια σχετική έρευνα.

H Fresh line δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1992 και παράγει προϊόντα περιποίησης προσώπου,σώματος και μαλλιών,βασισμένα σε αιθέρια έλαια,βιολογικά λάδια,βιταμίνες κτλ. Εννοείται δεν περιέχουν paraben,αλκοόλ και σιλικόνη και άλλα προϊόντα , τα οποία είναι ανθυγιεινά και καρκινογόνα για το δέρμα μας. Κάτι ακόμη εξίσου σημαντικό, είναι πως σε όλες τις συνταγές το νερό έχει αντικατασταθεί με βιολογικό τσάι από 8 πιστοποιημένα βιολογικά βότανα.

Στην ιστοσελίδα και στα καταστήματα της εταιρείας μπορείς να βρεις συλλογές που ταιριάζουν στις δικές σου ανάγκες και προτιμήσεις.

Και τώρα πάμε στην δική μου άποψη έπειτα από χρήση ορισμένων προϊόντων.

Δυστυχώς,τα μόνα προϊόντα που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής είναι η τονωτική λοσιόν από την σειρά Εσπερίδες,καθώς και την κρέμα σώματος Ορφέας και Ευρυδίκη.

Αρχικά,να μιλήσω γενικότερα για τις κρέμες σώματος της εταιρείας,οι οποίες εκτός του ότι  είναι τέρμα ενυδατικές,έχουν και καταπλητικά αρώματα,εντελώς ηρεμιστικά.

Ας περάσουμε όμως τώρα στην τονωτική λοσιόν,το προϊόν το οποίο πραγματικά έχω ευχαριστηθεί.Την ρυθμιστική τονωτική λοσιόν για την λιπαρή ζώνη Τ ,από την σειρά Hesperides, η οποία κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που υπόσχεται . Και εδώ σε αυτό το σημείο να μιλήσω για ακόμη μια φορά για τα καταπλητικά αρώματα της εταιρείας και να αναφερθώ στο απόλυτα τέλειο άρωμά της λοσιόν,το οποίο παιδιά όντως είναι εσπεριδοειδές με τα όλα του.

Ένα μεγάλο thumps up στην fresh line για την ποιότητα των προϊόντων της, την φιλοσοφία της (την οποία υποστηρίζω άπειρα) και το γενικότερο κλίμα φρεσκάδας που έχει δημιουργήσει μέσα στα καταστήματα της.
Επίσης, όντας άτομο της αισθητικής, να δώσω ακόμα ένα thumps up για τις υπέροχες συσκευασίες της.

Σίγουρα θα εμπιστευτώ ξανά την fresh line,παρόλο που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αρκετά προϊόντα της εταιρείας.Έτσι,είναι σίγουρο πως δεν μπορώ να κάνω μια ολοκληρωμένη κριτική, αλλά θα επανέλθω σίγουρα, εφόσον θέλω να δοκιμάσω το λάδι προσώπου και σίγουρα κάποιο scrub για το σώμα.

Μέχρι τότε βουρ προς την fresh line κορίτσια!

 
Χριστίνα Δάδινα
Πάντειο πανεπιστήμιο-επικοινωνίας μέσων και πολιτισμού

Latest Articles

Διάβασε επίσης...