Κυκλοφόρησε το trailer για το «I Am Paul Walker»

Κυκλοφόρησε το trailer για το «I Am Paul Walker». Στις 30 Νοεμβρίου 2013, ο Paul Walker (1973-2013) σκοτώθηκε σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό ατύχημα. Ο ηθοποιός ήταν μόνο 40 ετών. Στις 11 Αυγούστου 2018, το αμερικανικό καλωδιακό κανάλι Paramount Network θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ για το δημοφιλές αστέρι του «Fast & Furious».

Αυτό είναι που πραγματικά ήθελε να κάνει

Στο περίπου δύο λεπτά βίντεο που κυκλοφόρησε στο YouTube, εκτός από τις κινηματογραφικές σκηνές από τη σειρά “Fast & Furious” προβάλλονται και ιδιωτικά βίντεο που δεν έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας . Το ντοκιμαντέρ ασχολείται με τον ιδιώτη Paul Walker. Όταν ήταν παιδί, με τα αδέλφια του, ως έφηβος, οδηγώντας και πίσω από το τιμόνι. «Του άρεσε πολύ η οδήγηση», λέει η αδελφή του Ashlie Walker. Έχει δάκρυα στα μάτια της, όπως μιλάει, όπως και οι αδελφοί της Cody και Caleb Walker.

Ο Caleb εξηγεί ότι η καριέρα του Χόλιγουντ δεν ήταν ο στόχος ζωής του αδελφού του. Ήθελε να ζήσει ως κάτοχος πάρκου στην έρημο. «Αυτό είναι πραγματικά αυτό που ήθελε να κάνει!». Το ντοκιμαντέρ δείχνει ακριβώς αυτή την άλλη πλευρά του Paul Walker. Και ένα πράγμα είναι σαφές: Είναι συγκινητικό και γεμάτο συναισθήματα.

 
Άννα Δραγάτση
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Ραδιοφωνική παραγωγός της εκπομπής Art Voices για τρία χρόνια στο Spam Radio. Αγαπώ πολύ τα ταξίδια. Από τον Ιούλιο του 2016 ανήκω στην ομάδα του beasty-press.com!

Latest Articles

Διάβασε επίσης...