Η τέχνη συναντά την καινοτομία-Συνέντευξη με τη σκηνογράφο Χαριτίνη Αποστολίδου!

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση “YourMoodDesignElements” που έλαβε χώρα στην Cocomat στη Βούλα.Η σκηνογράφος κα. Χαριτίνη Αποτολίδου και η ομάδα της μας υποδέχθηκαν πολύ θερμά ενώ δέχθηκε με προθυμία να προβεί και σε κάποιες δηλώσεις.

Καλησπέρα κα.Αποστολίδου!
Καλησπέρα και σε εσάς.

Βρισκόμαστε σήμερα στην εκδήλωση της ομάδας σας και θα θέλαμε να μας πείτε δυο λόγια.Πόσο χρόνια είστε στο χώρο;
Καταρχάς είμαι σκηνογράφος και διακοσμήτρια,στο χώρο είμαι γύρω στα 18 χρόνια αλλά τα τελευταία τρία χρόνια έχω αρχίσει να ασχολούμαι με δημιουργίες εμπνεόμενη από το περιβάλλον της καθημερινότητάς μου.

Πώς αρχίσατε;Ποιο ήταν το ερέθισμα;
Ήθελα να μοιραστώ με τους φίλους και τις φίλες μου δημιουργίες που εγώ θα ήθελα να βρω για να φορέσω ή να διακοσμήσω το χώρο μου και ακριβώς επειδή δε μπορούσα να τα βρω άρχισα να ψάχνω τρόπους ώστε να τα δημιουργήσω μόνη μου.

Σε ποιο στυλ θα κατατάσσατε τις δημιουργίες σας;
Η αλήθεια είναι ότι δε μπορώ να προσδιορίσω με ακρίβεια το τυλ των δημιουργιών μου.Αναλόγως το ερέθισμα που παίρνω κάθε φορά.Σίγουρα κάποιος θα έλεγε πως οι δημιουργίες μου τείνουν προς το minimal αλλά δε θα μπορούσαμε να βάλουμε,πιστεύω,μια συγκεκριμένη ταμπέλα.

 

Το “yourmoodesignelements” τι αντιπροσωπεύει για εσάς;
Αντιπροσωπεύει τη διάθεση που έχουν όλοι γύρω μου και τα θέλω τους.

Σε τι ηλικίες απευθύνονται οι δημιουργίες σας;
Α!Σε όλες τις ηλικίες αρκεί να είναι έτοιμοι για κάτι καινοτόμο.

Πόσο εύκολο είναι για κάποιον με μέση οικονομική κατάσταση να προβεί σε αγορές των προϊόντων σας δεδομένου των οικονομικών δυσχερειών;
Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ εύκολο καθώς στόχος μου δεν είναι να δείξω την ποιότητα των προιόντων μου με την τιμή, έχω επιλέξει να έχω πιο προσιτές τιμές στα πράγματα που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα ήταν πολύ πιο ακριβά.

Βρίσκετε στα μελλοντικά σας σχέδια κάποιο άνοιγμα σε περισσότερους τομείς ;
Αυτό δεν το ξέρω. Άρχισα σαν σκηνογράφος, ασχολούμαι με τον μοντελισμό οπότε που ξέρεις; Ίσως αύριο να είμαι και σε κάποιον άλλο τομέα!

 

-Κ. Αποστολίδου σας ευχαριστούμε για όλα καλή σας συνέχεια!

1

Latest Articles

Διάβασε επίσης...