Η παρέμβαση του σύμπαντος στην ζωή μας

Ο νόμος της έλξης υποστηρίζει ότι όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να στο δώσει .Βέβαια, αυτό στην κυριολεξία βασίζεται στις δικές σου ενέργειες απλά είναι ασυνείδητες και πιστεύεις ότι στο στέλνει το σύμπαν .

Ωστόσο , όμως , υπάρχουν κάποια καλά  πράγματα , τα οποία δεν βασίζονται στις πράξεις σου αλλά έρχονται απροσδόκητα στην ζωή σου .Απαραίτητη προϋπόθεση ,βέβαια, είναι να μην τα απομακρύνεις από εσένα ,το οποίο μερικές φορές το κάνουμε ασυνείδητα ,αλλά να τα αφήσεις να ενεργήσουν ευεργετικά στην ζωή σου.

Για να μπορέσει αυτό να λειτουργήσει και να στείλεις το κατάλληλο μήνυμα στον ουράνιο παραλήπτη θα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και όχι αρνητικές για να μην δώσεις το λάθος μήνυμα , να έχεις στο μυαλό σου αυτό το οποίο επιθυμείς πάρα πολύ  και βέβαια να έχεις σιγουριά ότι μπορείς και ότι αξίζεις να το αποκτήσεις .

Μόλις η ιδέα ή η επιθυμία  αρχίζει να αναπτύσσεται στο μυαλό σου αρχίζει να αποκτά ένα ενεργειακό πεδίο το οποίο συνδέεται άμεσα με τον ουράνιο παραλήπτη ( το σύμπαν ) .Αξίζει να σημειωθεί ότι αν σκεφτείς θετικά ή αρνητικά για ένα πράγμα , για μια κατάσταση ,ο νόμος της έλξης θα κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα , δηλαδή θα υλοποιήσει αυτό το οποίο σκέφτεσαι είτε είναι θετικό είτε όχι. Περισσότερη , βέβαια, επιρροή στον νόμο της έλξης δίνουν  οι  ισχυρές δονήσεις που προέρχονται από τα συναισθήματά μας.

Τα συναισθήματά μας ,όπως η φόβος ,ο θυμός ,το άγχος ,η στεναχώρια  ,έχουν πολύ ισχυρές δονήσεις ,εμφανίζονται πολύ εύκολα και γρήγορα στην σκέψη μας και  τα αισθανόμαστε πολύ έντονα στο σώμα μας .Ο νόμος της έλξης ελκύεται από αυτά τα έντονα συναισθήματα με αποτέλεσμα να υπερισχύουν έναντι των θετικών και αισιόδοξων συναισθημάτων  .

Ακόμη, πολύ σημαντικό είναι να απομακρύνεις το φόβο και την ανασφάλεια από την ζωή σου , διότι θα απορροφήσουν όλη την θετική και καλή ενέργειά σου και θα σε εγκλωβίσουν σε μια κατάσταση χωρίς χρώμα και ενέργεια.Τα αρνητικά συναισθήματα έχουν μια τάση να μας καταβάλλουν  και να μας ελέγχουν πολύ πιο εύκολα από τα ευχάριστα , με αποτέλεσμα να βγαίνουν στην επιφάνεια οι ενδόμυχες φοβίες μας και ανασφάλειες .

Από όλα τα παραπάνω θα μπορούσαμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι , ο νόμος της έλξης δεν είναι ένας τιμωρός αλλά ένας γίγαντας με χαμηλή νοημοσύνη που προσπαθεί κάθε φορά να ικανοποιήσει τις επιθυμίες μας και τις σκέψεις μας ,μέσω των δονήσεων που λαμβάνει .Ο νόμος της έλξης μπορεί να μας οδηγήσει σε αυτό το οποίο θέλουμε και επιθυμούμε πάρα πολύ ,αρκεί βέβαια να κάνουμε τους κατάλληλους χειρισμούς και να μην υποπέσουμε στις παγίδες που υποκρύπτουν τα συναισθήματά μας .

Στείλε το αίτημα σου στον ουράνιο παραλήπτη με όμορφα και ευχάριστα συναισθήματα , πίστεψέ το και μην αμφιβάλλεις  γι αυτό .

4
Μαρία Λεοντή
Ονομάζομαι Μαρία Λεοντή και είμαι τριτοετής φοιτήτρια στο τμήμα ΦΠΨ στην Φιλοσοφική σχολή Αθηνών. Παρακάτω σας παραθέτω λίγα λόγια σχετικά με την προσωπικότητα μου καθώς και για τα ενδιαφέροντά μου . «Δεν υπάρχει παιδί που μισεί το διάβασμα , υπάρχουν μόνο παιδιά που δεν έχουν βρει το κατάλληλο βιβλίο ».Αυτό το ρητό χαρακτηρίζει την προσωπικότητά μου ,καθώς με βοήθησε να ανακαλύψω τον κόσμο του βιβλίου . Διαβάζω όσο το δυνατόν περισσότερα μυθιστορήματα καθώς με βοηθά να «ταξιδεύω» και να ανακαλύπτω καινούργιους κόσμους μέσα από τα λόγια του συγγραφέα . Όλα τα μυθιστορήματα έχουν μια μαγεία την οποία μπορείς να γνωρίσεις μόνο αν αφεθείς . Επίσης , μου αρέσει να ταξιδεύω γιατί μου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίζω την ιστορία του κάθε τόπου ,καινούργιους πολιτισμούς, ήθη, έθιμα καθώς και να αντικρίσω την ομορφιά του κάθε τόπου που κάνει τον καθένα από αυτούς ξεχωριστούς. Τέλος, ένα άλλο από τα ενδιαφέροντα μου είναι ο αθλητισμός .Ο αθλητισμός με βοηθά να παραμείνω καθώς και να αισθάνομαι υγιής και δυνατή .Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από πολλούς σαν μια διέξοδος από το άγχος και τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...