Η νέα ιστοσελίδα της Prom Racing είναι γεγονός!

Η Prom Racing, φέτος, πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει σελίδα στην ιστορία της και να κάνει το επόμενο βήμα, περνώντας σε ηλεκτρικό αγωνιστικό μονοθέσιο. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η στρατηγική marketing της ομάδας μας. Επαναπροσδιορίσαμε τους στόχους μας, θέσαμε καινούργιους και, έκτοτε, προσπαθούμε να εξοικιώσουμε το ελληνικό κοινό, τόσο με την ομάδα και τα επιτεύγματά της, όσο και με το θεσμό του Formula Student γενικά. Βασική καινοτομία του Marketing αποτελεί το Prom Show, στο επίσημο YouTube κανάλι της ομάδας μας, όπου παρουσιάζουμε την καθημερινότητα των μελών της ομάδας μας και αρκετές πρωτότυπες προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν!

Ένας κυρίαρχος στόχος που τέθηκε ήταν η ανανέωση της ιστοσελίδας μας, ο οποίος είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχει, πλέον, ικανοποιηθεί! Το νέο, ανανεωμένο site μας αποτελεί ένα πρόσφορο έδαφος για μια πρώτη γνωριμία με το διαγωνισμό του Formula Student, μέσα από τη δική μας διαδρομή σε αυτόν. Ανακαλύψτε την πορεία των 11 χρόνων δράσης μας, μέσα από μια ιστορική αναδρομή και, φυσικά, πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Γνωρίστε τα μέλη που απαρτίζουν τη φετινή ομάδα και δείτε, απευθείας, τα πιο πρόσφατα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο YouTube κανάλι μας. Μάθετε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των μονοθεσίων μας και τις επιτυχίες που έφερε το καθένα από αυτά στην ομάδα και τη χώρα μας!

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, ιδιαίτερη θέση κατέχουν οι χορηγοί μας, οι οποίοι μάς στηρίζουν σε αυτήν τη νέα προσπάθεια της ομάδας μας στην ηλεκτρική εποχή και που, χωρίς αυτούς, η υλοποίηση του εγχειρήματος που επιτελούμε, δε θα ήταν εφικτή! Επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες τους, μέσα από ειδικά link ανακατεύθυνσης και μάθετε περισσότερα για τις εταιρείες και τη δράση τους. Διαβάστε τα άρθρα των χορηγών επικοινωνίας μας και αφήστε μας τα δικά σας σχόλια.

Επισκεφτείτε, λοιπόν, το νέο μας site και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ό,τι επιθυμείτε. Μείνετε συντονισμένοι σε όλα τα social media της ομάδας μας. Έρχονται ακόμα μεγαλύτερα πράγματα!

Site: http://www.promracingteam.com/el/
Facebook: https://www.facebook.com/prom.racing/
Instagram: https://www.instagram.com/promracing/?hl=el
YouTube: https://www.youtube.com/user/PromRacingTeam

4
Δήμητρα Πανοπούλου
Δηλώνω 18 χρονών και φοιτήτρια δημοσιογραφίας στο Πάντειο πανεπιστήμιο. Δημιουργική και εσωστρεφή θα με χαρακτήριζα με όρεξη για αναζήτηση νέων πραγμάτων. Αποφάσισα να σπουδάσω δημοσιογραφία διότι έχω την ψευδαίσθηση ότι τα άρθρα μου θα αλλάξουν μια μέρα το κόσμο. Ποια πραγματικότητα εξάλλου δεν ξεκίνησε από μία ψευδαίσθηση; Λατρεύω τις ατελείωτες συζητήσεις, την καλή παρέα και τον ζεστό καφέ.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...