Για πέμπτη χρονιά, ο IANOS παρουσιάζει αφιέρωμα στο θέμα «Η Διατροφή ως Πολιτισμός». Θα συμμετάσχουν πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες και επαγγελματίες της διατροφής, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συνομιλήσουν με τον δημοσιογράφο Νίκο Θρασυβούλου και θα προσεγγίσουν τις διαφορετικές πτυχές της διατροφής. Ο καθένας με τη δική του ξεχωριστή ματιά και επαγγελματική εμπειρία.
Η Διατροφή ως Πολιτισμός
Συμμετέχουν:
Τάσος Αντωνίου συγγραφέας του βιβλίου «Για να μην ξαναπείς ποτέ Μαμά Πεινάω»
Χριστόδουλος Βηλαράς βοτανικά αφεψήματα το «ΜΩLY»
Γεωργία Γιαννακοπούλου-Μαρόλη κρεοπωλείο «Ο Γιάννης»
Νανά Δαρειώτη περιοδικό OLIVE (εφ. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)
Δημήτρης Δελλής ειδικός Παθολόγος-Διατροφολόγος
Ελισάβετ Κουλούρη Betty’s Bakery
Νίκος Μαούνης δημοσιογράφος οίνου-φαγητού
Γιάννης Μπαζάκης Κονάκι Φασουλά
Παντελής Μπακομιχάλης-Κωνσταντίνος Μπάσης βιολογική μαύρη λεμονάδα “Evenos”
Βαγγελίτσα Παλυβού Κτήμα Παλυβού
Στέλιος Παρλιάρος ζαχαροπλάστης-συγγραφέας
Αλεξάνδρα Τσιαντή βιολογικές καλλιέργειες “Trinity Farm”
Είσοδος ελεύθερη
Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά και στο ianos.gr