Βοήθεια από την Google για τους αγνοούμενους στην Αττική

Η Google δημιούργησε ειδική σελίδα για τους αγνοούμενους από τις φωτιές στην Αττική

Έπειτα από δυο μέρες από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, δεύτερη ημέρα πένθους για την Ελλάδα, η Google δημιούργησε ειδική σελίδα για τον εντοπισμό των αγνοούμενων. Εκεί μπορεί κάποιος να δηλώσει ότι ψάχνει κάποιον ή να δώσει πληροφορίες για κάποιον που ήταν στις πληγείσες περιοχές.

Αυτήν την στιγμή, δυστυχώς ο αριθμός των νεκρών ανεβαίνει δραματικά, 81 πια οι νεκροί, ένας πολύ μεγάλος αριθμός. Κάτι που αρκετοί φοβόντουσαν έγινε πραγματικότητα. Οι τραυματίες έχουν φτάσει τους 187 με 10 να παραμένουν διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση και 23 από τους τραυματίες είναι παιδιά με εγκαύματα και τραύματα. Υπάρχουν φόβοι για δραματική αύξηση του αριθμού των θυμάτων. Δεκάδες είναι οι αγνοούμενοι.

Σε λειτουργία βρίσκεται και ανεξάρτητη ηλεκτρονική πλατφόρμα, όπου οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν φωτογραφίες και ονόματα των συγγενών και των φίλων τους που αγνοούνται μετά το πέρασμα της φονικής πυρκαγιάς από τους οικισμούς στον Βουτζά και στο Μάτι. Διαβάστε περισσότερα για αυτό.

 

 
Άννα Δραγάτση
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Ραδιοφωνική παραγωγός της εκπομπής Art Voices για τρία χρόνια στο Spam Radio. Αγαπώ πολύ τα ταξίδια. Από τον Ιούλιο του 2016 ανήκω στην ομάδα του beasty-press.com!

Latest Articles

Διάβασε επίσης...