Γνωρίζοντας τους Blossom Death

Το δεύτερο μας τραγούδι έρχεται σύντομα και είναι αρκετά δυνατό με έντονες Souther Rock και Stoner επιρροές.

Ιδρύθηκαν ουσιαστικά, το Σεπτέμβρη του 2018 και εδρεύουν στην Αθήνα. Άγγιξαν ένα είδος μουσικής αγαπητό, μα ίσως όχι τόσο αναγνωρίσιμο στη χώρα μας. Ο λόγος για τους Blossom Death. Μια μπάντα, που σχετικά πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο της με το κομμάτι “Αll that I want“, είναι εδώ για να μας πουν ότι πρέπει να γνωρίζουμε γι αυτούς.

1. Πείτε μας λίγα λόγια για τη μπάντα σας και λίγα λόγια για τον καθένας σας ξεχωριστά!


Είμαστε οι Blossom Death και σαν μπάντα προσπαθούμε να τιμήσουμε τις επιρροές μας από Lynyrd Skynyrd μέχρι Paradise Lost. Στόχος μας είναι να παντρέψουμε 2 εντελώς ανόμοια μουσικά είδη όπως το Southern Rock Heavy Stoner με το Γοτθικό ατμοσφαιρικό Μέταλ, πάντα με σεβασμό στη μουσική που αγαπάμε από μικρά παιδιά αλλά βέβαια και στις επιρροές μας.

Την ιδέα για το συγκρότημα την είχε ο μπασίστας μας και frontman Κώστας Κατοίκος. Η Μαρίτα Μακαρονίδη έχει αναλάβει τα φωνητικά. Ο Μάνος Γονιδάκης είναι ο lead κιθαρίστας και ένας εκ των 2 συνθετών, ενώ ο Αλεξ Καλαβρός είναι στη ρυθμική κιθάρα και στη σύνθεση. Τέλος, ντράμερ μας είναι ο Αργύρης Δεληγιανοπουλος.

2. Ποια είναι πηγή έμπνευσης για τους στίχους σας; 

Το στιχουργικό κομμάτι το έχει αναλάβει η Μαρίτα Μακαρονίδη, ενώ στη μελωδία της φωνής συμβάλλει και ο Κώστας Κατοίκος. Τέλος, πηγή έμπνευσης είναι βιώματα του παρελθόντος.

3. Πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας μέσα στη επόμενη δεκαετία; 

Μετά από 10 χρόνια θα θέλαμε να έχουμε δημιουργήσει το δικό μας ξεχωριστό στυλ και να έχουμε προχωρήσει τη δισκογραφική μας δουλειά αλλά και τις ζωντανές εμφανίσεις.
4. Έχετε αναπτύξει κάποιο κοινό που να σας ακολουθεί και να σας στηρίζει; 
Έχουμε ένα μικρό κοινό αυτή τη στιγμή αλλά ελπίζουμε πως με το πρώτο τραγούδι που βγάλαμε τον προηγούμενο μήνα με τίτλο “All that I want”, αλλά και με δεύτερο που έρχεται πολύ σύντομα, θα βοηθήσει να μεγαλώσει λίγο.
5. Ποια η γνώμη σας για τη μέταλ μουσική στην Ελλάδα; Υπάρχει απήχηση; 
Το metal στην Ελλάδα πιστεύουμε ότι βρίσκεται σε άνθηση και αυτό φαίνεται από την παγκόσμια αναγνώριση που έχουν μερικά ελληνικά συγκροτήματα, αλλά και από το γεγονός, ότι τα περισσότερα lives στην Ελλάδα είναι sold out.
6. Υπάρχει στο μυαλό σας ή ιδέα του εξωτερικού; Θα κάνατε κάποιο σχετικό άνοιγμα; 
Το να παίξουμε τα τραγούδια μας εκτός συνόρων θα ήταν μια πρόκληση για εμάς και αν μας δινόταν η ευκαιρία θα το κάναμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το πρώτο μας τραγούδι έχει τίτλο All that I want και την παραγωγή επιμελήθηκε ο Διονύσης Χριστοδουλατος CFN Recordings studio,.

 

 
Θεοδώρα Παπαζιάκα
Τα βιβλία και οι γνώσεις, υπάρχουν ζωντανά μέσα στα άδυτα του νου και της ψυχής μας...

Latest Articles

Διάβασε επίσης...