Για δεύτερη χρονιά το Φεστιβάλ Θεατρικού Μονολόγου στον χώρο τέχνης και πολιτισμού «ΕύΠόλις – art».

Φέτος θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά το Φεστιβάλ Θεατρικού Μονολόγου στον χώρο τέχνης και πολιτισμού «ΕύΠόλις – art». Το Φεστιβάλ, το οποίο απευθύνεται σε νέους επαγγελματίες, αλλά και ερασιτέχνες ηθοποιούς, είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 21 Οκτωβρίου, με πιθανό το ενδεχόμενο επιμήκυνσης του, ανάλογα των αριθμό των συμμετεχόντων.

Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με την τελετή λήξης, η οποία θα περιλαμβάνει και την απονομή βραβείων υποκριτικής από την κριτική επιτροπή της διοργάνωσης, που θα αποτελείται από διακεκριμένες προσωπικότητες στον χώρο της υποκριτικής και της κριτικής θεάτρου. Το Φεστιβάλ και οι βραβεύσεις θα διακρίνονται σε αυτήν που αφορά τους ερασιτέχνες και σε αυτήν που αφορά τους επαγγελματίες ηθοποιούς. Από τους πρώτους οι τρεις που θα διακριθούν θα λάβουν ο καθένας από έναν έπαινο, ενώ θα τους παραχωρηθεί το θέατρο για δύο παραστάσεις. Οι τρεις που θα βραβευτούν στην κατηγορία των επαγγελματιών, θα έχουν στη διάθεσή τους το θέατρο για τέσσερις, έξι και οχτώ παραστάσεις αντίστοιχα, ανάλογα το βραβείο που έχουν κερδίσει.

 
Άννα Δραγάτση
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Ραδιοφωνική παραγωγός της εκπομπής Art Voices για τρία χρόνια στο Spam Radio. Αγαπώ πολύ τα ταξίδια. Από τον Ιούλιο του 2016 ανήκω στην ομάδα του beasty-press.com!

Latest Articles

Διάβασε επίσης...