Έρως ανίκατε μάχαν

Όπως λέει και ένας γνωστός ύμνος της αγάπης ..Έρως ανίκατε μάχαν..Ο έρωτας πολλές φορές έρχεται αντιμέτωπος με δυσκολίες,δοκιμάζεται και εκεί φαίνεται αν όντως είναι έρωτας.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Τι είναι ο έρωτας;

Η απάντηση είναι υποκειμενική για τον κάθε άνθρωπο..Γιατί και ο κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται διαφορετικά τη λέξη έρωτας.

Για κάποιους ο έρωτας είναι να ζείς με έναν άνθρωπο καθημερίνα μικρές αξέχαστες στιγμές.Για κάποιους άλλους ο έρωτας είναι να ταξιδεύεις σε ένα κόσμο χωρίς να υπολογίζεις και να προσέχεις κανένα.Και για κάποιους άλλους ο έρωτας είναι το ήλιθιο χαμόγελο που έχεις χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο.

Εγώ θα έλεγα ότι ο έρωτας είναι κάτι το μαγικό,το μυστήριο.
Είναι αυτό που θα προκαλέσει μια ανακατοσούρα στο μυαλό σου,αυτό που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπάει πιο γρήγορα από το κανονικό.Ίσως να είναι και αυτές οι πεταλουδίτσες στο στομάχι…Έτσι θα μπορούσα να τον περίεγραφα.

Το μόνο σίγουρο είναι πώς ο έρωτας αν και πονηρός,είναι ευτυχία.Γι’αυτό φρόντισε να ερωτευτείς. Ένα μοναδικό συναίσθημα…Τι και αν πληγωθείς,ο χρόνος έχει το κλειδί απλά κοίτα να το ζήσεις,για όσο κρατήσει.Και έπειτα από αυτό θα καταλάβεις αν ήταν πραγματικός έρωτας.Ο έρωτας σε τυφλώνει,σε κάνει αγνώριστο,δεν ξέρεις που βρίσκεσαι,χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου..

Και εδώ καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά που εσύ θεωρείς χαζά και γλυκανάλατα,είναι δείγματα ύπαρξης του έρωτα.

Ο πραγματικός έρωτας όμως θα φανεί στις δυσκολίες,στις κακουχίες…
Θα παλέψει και θα βγει νικητής ή θα απομακρυνθεί και θα φύγει..θα τελειώσει..
Εκεί όμως θα φανεί η πραγματικότητα,η αλήθεια του..

Και αν φύγει και σε εγκαταλήψει να θυμάσαι πώς απλώς δεν ήταν έρωτας.
Ο έρωτας δεν είναι έτσι,αντέχει σε ότι και να είναι!

4
Άντρεα Νικολάου
Ο αυθορμητισμός είναι ένα από τα πιο δυνατά στοιχεία της προσωπικότητας μου.Είμαι φοιτήτρια στο Τμημα Επικοινωνίας&Μεσα Μαζικης Ενημέρωση στο ΕΚΠΑ και κατάγομαι από ένα γεμάτο ιστορία νησί,την Κύπρο.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...