Εργαστήρι Υποκριτικής με την Ελένη Γερασιμίδου

Από το Σάββατο 3 Νοέμβρη, στο Από Κοινού Θέατρο, ξεκινούν τα μαθήματα Υποκριτικής με την Ελένη Γερασιμίδου.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε όσους αγαπούν το θέατρο κι επιθυμούν να γνωρίσουν τις διεργασίες που ακολουθεί ο ηθοποιός από την πρώτη ανάγνωση του έργου μέχρι το ανέβασμα του στη σκηνή.

Πληροφορίες-εγγραφές:

  • Τηλέφωνο: 211 4057249
  • Ώρες λειτουργίας, 10:00-14:30 & 17:00-20:30
  • Από Κοινού ΘέατροΕυπατριδών 4, Γκάζι μετρό Κεραμεικός
  • email: apokoinou4@gmail.com

Λίγα λόγια για το Από Κοινού Θέατρο:

Η Ελένη Γερασιμίδου, ο Αντώνης Ξένος και η Αγγελική Ξένου, έπειτα από την κοινή τους θεατρική πορεία με την εταιρεία θεάματος ΒΗΜΑΤΑ, οδηγήθηκαν σε σταθερή στέγη όπου μοιράζονται τα καλλιτεχνικά τους σχέδια με φίλους καλλιτέχνες και κοινό. Εξ ου και το όνομα του ολοκαίνουριου χώρου τους: Από Κοινού.

Ένας χώρος φτιαγμένος από την αρχή και από κοινού, με μεράκι. Με την πολύτιμη αρχιτεκτονική έμπνευση της Ελένης Καράπα, την πείρα των εξειδικευμένων συνεργείων και την αμέριστη συμπαράσταση συγγενών και φίλων εθελοντών που έπιασαν τα εργαλεία και στρώθηκαν στη δουλειά, διαμορφώσαμε ένα παλιό συνεργείο αυτοκινήτων σε κομψό και λειτουργικό χώρο τέχνης.

Έπειτα από τους κόπους 14 μηνών, το Από Κοινού, στον ενάμιση χρόνο επιτυχούς λειτουργίας του, έχει φιλοξενήσει θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές, Θέατρο Σκιών, παρουσιάσεις βιβλίων, φεστιβάλ θεατρικών μονολόγων, πρωτότυπα καλλιτεχνικά projects, σεμινάρια και εργαστήρια σχετικά με όλες τις μορφές της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Ενώ στα άμεσα σχέδια είναι οι εικαστικές εκθέσεις στο ζεστό φουαγιέ του θεάτρου.

Το Από Κοινού δε στεγάζει μόνο τα όνειρα της θεατρικής οικογένειας που το διευθύνει, αλλά ανοίγει μια μεγάλη αγκαλιά σε νέες καλλιτεχνικές ομάδες που επιλέγουν, κόντρα στους δύσκολους καιρούς, να εκφράζονται και να λειτουργούν συλλογικά.

 
Άννα Δραγάτση
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Ραδιοφωνική παραγωγός της εκπομπής Art Voices για τρία χρόνια στο Spam Radio. Αγαπώ πολύ τα ταξίδια. Από τον Ιούλιο του 2016 ανήκω στην ομάδα του beasty-press.com!

Latest Articles

Διάβασε επίσης...