Επιστρέφει το The Dark Pictures Anthology με το Little Hope

Μετά το Man of Medan, η σειρά The Dark Pictures επιστρέφει με ακόμα περισσότερο τρόμο…

Καλοκαίρι 2019 και το “Dark Pictures Anthology” μας αποκαλύπτει το πρώτο του επεισόδιο με το παιχνίδι “Man of Medan”. Οι εκπλήξεις ήταν πολλές, όπως και οι προσδοκίες, αφού επρόκειτο για ένα νέο πρότζεκτ από του δημιουργούς του “Until Dawn”, ένα επιτυχημένο παιχνίδι που μας έμαθε τι θα πει πραγματικός τρόμος. Αν και το “Man of Medan” δεν κατάφερε να αγγίξει την «τελειότητα» του “Until Dawn”, μας άφησε μια αρκετά καλή εντύπωση από άποψη storyline, gameplay και γραφικών. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, το παιχνίδι μας έκανε να να αναρωτηθούμε τι θα ακολουθήσει στα επόμενα επεισόδια του “The Dark Pictures Anthology”, με τις περισσότερες φήμες να μιλούν για κεντρικό θέμα τις μάγισσες.

Τι είδαμε στο τρέιλερ

Η αναμονή μας σύντομα θα τελειώσει καθώς κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το δεύτερο επεισόδιο, το οποίο ονομάζεται Little Hope και, από όσα είδαμε, θα σχετίζεται πράγματι με τις μάγισσες. Σύμφωνα με το PC Gamer, το παιχνίδι θα διαδραματίζεται σε μια μικρή πόλη με το όνομα “Little Hope”, η οποία αποτελούσε κεντρικό σημείο στο παρελθόν (1962) για μάγισσες, αλλά και για κυνηγούς μαγισσών. Από ότι φαίνεται το δεύτερο επεισόδιο βαδίζει στα χνάρια του πρώτου, καθώς και πάλι η ιστορία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε αληθινά γεγονότα, ωστόσο τείνει κάπως προς το υπερφυσικό.

“Little hope left”

Μια ομάδα φοιτητών καταλήγει απομονωμένη στην μικρή αυτή πόλη της Αγγλίας, όπου ο παίκτης θα έρθει αντιμέτωπος με αρχέγονες δυνάμεις που έμεναν ανενεργές για 300 χρόνια. Η επιρροή των γεγονότων της δίκης των Μαγισσών Σάλεμ (Salem witch trials) είναι ξεκάθαρη και ίσως δικαιώσει τους δημιουργούς από τη Suermasive. Το παιχνίδι περιλαμβάνει ταξίδια στο παρελθόν, 300 χρόνια πίσω, αλλά και τα γεγονότα του παρόντος που δέχονται την επιρροή του.

Όπως φαίνεται από το τρέιλερ το “Little Hope” θα κυκλοφορήσει μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες του 2020, ενδεχομένως τον Αύγουστο, όπως συνέβη πέρσι με “Man of Medan”.

Μέχρι τότε, υπομονή!

4
Γκρέτα Γιάτσου
Ονομάζομαι Γκρέτα Γιάτσου (από το Γεωργία) και κατάγομαι απ’ την πανέμορφη Κεφαλλονιά. Σπουδάζω στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και στόχος μου είναι να ασχοληθώ με την αθλητικογραφία, ωστόσο μου αρέσει να γράφω για διάφορα θέματα που με ενδιαφέρουν και μου τραβούν την προσοχή. Αγαπώ τη μουσική και το τραγούδι (τις περισσότερες ώρες της ημέρας φοράω ακουστικά), ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη ζωγραφική και λατρεύω το gaming, τα anime και τις βόλτες με καλή παρέα.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...