Ένα Φεστιβάλ… κόλαση

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει καθώς απομένει λιγότερο από ένας μήνας για το Athens Street Food Festival 2018 που ανοίγει για ακόμα μια φορά τις πόρτες στους επισκέπτες του στις 4 Μαΐου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Μετά τις δύο προηγούμενες επιτυχίες του, το Athens Street Food Festival έρχεται για τρίτη συνεχόμενη φορά για να διεγείρει όλες τις αισθήσεις των παρευρισκoμένων, υποσχόμενο να προσφέρει αξέχαστες στιγμές γευσιγνωσίας και απόλαυσης που… θα «κολάσουν» ακόμα και τους πιο «απαιτητικούς» λάτρεις του φαγητού.

Περισσότερα από 30 καταστήματα θα είναι εκεί με σκοπό να επιδείξουν τις πιο απίθανες συνταγές φαγητών που θα προέρχονται από όλες τις γωνιές της γης: από την Ισπανία ως την Κίνα, από την Κούβα ως την Μικρά Ασία, από την Ιταλία ως το Μεξικό, από την Ταϊλάνδη ως την Βόρεια Ευρώπη και τέλος από τις ΗΠΑ ως την μοναδική ελληνική, μεσογειακή κουζίνα. Η συνύπαρξη όλων αυτών των κουζινών μας υπόσχεται μια μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων προτάσεων τόσο φαγητού όσο και γλυκού που σίγουρα θα μας μείνουν αξέχαστες.

Το Athens Street Food Festival, ένα από τα πιο feelgood φεστιβάλ, για ακόμα μια φορά θα αλλάξει το γαστρονομικό τοπίο της Αθήνας περιλαμβάνοντας γνωστούς chefs σε μοναδικές  street food ιδέες που θα «φιλοξενηθούν» σε καντίνες και pop-up stores που θα λειτουργήσουν μόνο κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ προσφέροντας στους επισκέπτες του πρωτότυπες γευστικές προτάσεις. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα δώσουν την δική τους εκδοχή για το τι είναι «το φαγητό του δρόμου» αλλάζοντας ριζικά την εικόνα της «καντίνας» εκείνης που όλοι έχουμε στο μυαλό μας.

Και επειδή φαγητό χωρίς μουσική… δεν γίνεται, την πανδαισία αυτή των γεύσεων θα συνοδεύσει μουσική επιμελημένη από γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ οι επισκέπτες μαζί με το φαγητό θα μπορούν να απολαύσουν και το ποτό τους.

Οι νέες γαστρονομικές αυτές ιδέες έρχονται για να γίνουν γνωστές στο κοινό και να αγαπηθούν τα τριήμερα 4- 5- 6 Μαΐου, 11- 12- 13 Μαΐου και 18- 19- 20 Μαΐου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Σας περιμένουμε για να ανακαλύψουμε και να απολαύσουμε μαζί τις πρωτότυπες γευστικές προτάσεις.

Το beasty press θα είναι εκεί. Εσείς;

9
Ιφιγένεια Αντωνοπούλου
Είμαι η Ιφιγένεια Αντωνοπούλου, φοιτήτρια του τμήματος Επικοινωνίας,Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Μου αρέσει να επικοινωνώ με τους ανθρώπους, να τους κάνω να χαμογελούν και να αισιοδοξούν. Κάθε μέρα της ζωής μας είναι μοναδική, γι αυτό και θεωρώ πως πρέπει να την ζούμε στο έπακρο και δημιουργικά. Ελπίζω μέσα από τα άρθρα μου να ψυχαγωγηθείτε, να προβληματιστείτε, να ονειρευτείτε και να ταξιδέψετε μαζί μου.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...