Εξερευνώντας το YouTube (women artists edition)

Γενικά τον τελευταίο καιρό είτε από φίλους, είτε από τα προτεινόμενα στο YouTube (που έχω βάσιμες υποψίες ότι με παρακολουθεί) ψάχνω για νέους ήχους και καλλιτέχνες λόγω ελευθέρου χρόνου, που θα έπρεπε να διαβάζω για την εξεταστική (#ποτέ).

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση πόσα άτομα υπάρχουν στην αφάνεια παρόλο το ταλέντο που έχουν. Τραγουδούν διαφορετικά στυλ και πλασάρουν άλλο ήχο οπότε είναι και αμέσως λογικό να μην ταιριάζουν όλα στο ρεπερτόριο όλων. Πιστεύω όμως πως είναι σωστό να έχουμε ακούσματα από όλες τις πλευρές με αποτέλεσμα να ξέρουμε τι μας αρέσει πραγματικά και τι όχι.

 

Saweetie

Ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα στην ραπ σκηνή saweetie ενθουσίασε από το πουθενά με ένα και μοναδικό rap track επονομαζόμενο “Icy grl”,αφήνοντας τους θαυμαστές της να περιμένουν από εκείνη περισσότερα.H σταρ του instagram προσφάτως αναγνωρίστηκε από το youtube ως το ανερχόμενο αστέρι για το 2017.

Mabel

Δημοσιεύοντας πρόσφατα την πρώτη της ολοκληρωμένη δουλειά “Ivy to roses” η ταλαντούχα pop τραγουδίστρια και στιχουργός με το ξεχωριστό chill flow της, οιστρηλατεί  το κοινό της από την ημέρα της κυκλοφορίας του πλέον πιο δημοφιλούς κομματιού της “Finders Keepers”.

https://www.youtube.com/watch?v=77MenaZJrNw

Kiana Ledé

Αν και καιρό στον χώρο του θεάματος, η νεαρή 20χρονη τραγουδίστρια άρχισε να κάνει τα πρώτα της βήματα σε αμερικανικό talent show για παιδιά, υστέρα στο youtube ως Kiana Brown και αργότερα ως Kiana Ledé.Κατάφερε να ξεχωρίσει με κάνοντας ολιγόλεπτα cover χαρίζοντας τους την μοναδική χροιά της φωνής της.

Jessie Reyez

Ίσως το μόνο κυριολεκτικά ανερχόμενο αστέρι της λίστας η Jessie Reyes, μόλις το 2016 έβγαλε το πρώτο κομμάτι της με τίτλο “Figures” που παρατηρήθηκε από το κοινό του YouTube σχεδόν αμέσως. Με τους ρεαλιστικούς της στίχους και το αλλόκοτο soul/RnB στύλ στα τραγούδια της, την ξεχωρίζουμε από την λίστα μας για το πόσο αυθεντική και αυθόρμητη είναι.

 

Κατερίνα Στικούδη

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ όχι.

Σοβαρά.

Δεν υπήρχε περίπτωση.

9
Μαργαρίτα Αδρ
2 Κανόνες για την επιτυχία "Κάτω η πατριαρχεία και όλα τα κοκτέιλ 5 ευρώ" Βέλη Κανδηλιώτη, 2017μ.Χ. Η θα ναι μπλέ ή θα ειναι φαγητό αλλιώς, ΔΕΝ.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...