Έκτακτο: Νέα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι νεκροί είναι 76 από την φονική πυρκαγιά στην Ραφήνα

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της Πυροσβεστικής ο αριθμός των νεκρών είναι τουλάχιστον 76, ένας πολύ μεγάλος αριθμός. Κάτι που αρκετοί φοβόντουσαν έγινε πραγματικότητα. Οι τραυματίες έχουν φτάσει τους 187. Βλέποντας από χθες το βράδυ τους περίπου 700 ανθρώπους, περισυλλέγοντες από βάρκες καθώς χρειάστηκε να κολυμπήσουν μεγάλες αποστάσεις για αρκετές ώρες προκειμένου να σωθούν.

Υπήρξε το ενδεχόμενο και συνάνθρωποι δεν άντεξαν και μεταφέρθηκαν νεκροί στα κοντινά νοσοκομεία όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους και επίσημα. Από την άλλη δεκάδες ήταν και εκείνοι που εγκλωβίστηκαν στην προσπάθεια τους να διαφύγουν με το αυτοκίνητο τους και βρέθηκαν απανθρακωμένοι μέσα και κάτω από τα αυτοκίνητα, πάνω στο μηχανάκι τους, μητέρες που προσπάθησαν να προστατεύσουν τα βρέφη αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Τριήμερο εθνικό πένθος κήρυξε ο πρωθυπουργός – «Τίποτε και κανέναν δεν θα αφήσουμε χωρίς τη συνδρομή της πολιτείας αβοήθητο»

 

 
Άννα Δραγάτση
Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Ραδιοφωνική παραγωγός της εκπομπής Art Voices για τρία χρόνια στο Spam Radio. Αγαπώ πολύ τα ταξίδια. Από τον Ιούλιο του 2016 ανήκω στην ομάδα του beasty-press.com!

Latest Articles

Διάβασε επίσης...