Είμαστε και εμείς που ζούμε με τα αδέρφια μας

Νομίζω ο τίτλος τα λέει όλα, εσείς τα μοναχοπαίδια όσο διαβάζετε το άρθρο μπορείτε να αισθανθείτε λίγο τυχεροί η λίγο άτυχοι, (εξαρτάται).

Δεν νομίζω πως έχει υπάρξει φορά τα τελευταία 18 χρόνια της ζωής μου, που να μην έχω σκεφτεί τι ωραία που θα ήταν αν είχα δικό μου σπίτι για να μην βλέπω την φάτσα του αδερφού μου σε μόνιμη βάση. Οχι ότι τον απεχθάνομαι ή κάτι τέτοιο αλλά όσοι ζούν με αδέρφια ξέρουν πολύ καλά ότι κάποια στιγμή τον άλλον δεν αντέχεις να τον βλέπεις.

ΕΙΔΙΚΑ, αν μοιράζεστε το ίδιο δωμάτιο (#κουκέτα).Ξυπνάτε, τρωτέ μαζί, μοιράζεστε το ίδιο ιντερνέτ ,πολλές φορές τον ίδιο υπολογιστή και στο τέλος της ημέρας πρέπει να ανεχτείς ΚΑΙ το ροχαλητό του. Είναι μια ζωντανή τραγωδία μέσα στο σπίτι σου.

Πραγματική τραγωδία όταν πρέπει να μπείτε και οι δυο για ντούζ, όταν χρειάζεστε και οι δυο το αμάξι, που παρατάει τα ρούχα του ΠΑΝΤΟΥ και το γουρούνι δεν τα μαζεύει ΠΟΤΕ. Όταν τρώει τις τελευταίες φέτες ψωμί για τοστ ή θέλετε να δείτε άλλο κανάλι στην ιδιά τηλεόραση.

Όταν πλακώνεστε και ένας από τους δυο το χοντραίνει, όποτε θέλεις να διαβάσεις η να κοιμηθείς και γκαρίζει λες και δεν υπάρχει αύριο, όταν πίνει την τελευταία κούπα καφέ, όταν ο ένας βλέπει βίντεο στο YouTube και ο άλλος θέλει να μπει game στο lol (based on a true story).

ΟΤΙ χειρότερο.

Αλλά μετά κάθεσαι και σκέφτεσαι τις φορές που σε έχει σώσει και έρχεται και ισοβαθμίζει κάπως το πράγμα.

Εκείνες τις φορές έχει έρθει να σε πάρει από τις βόλτες που τρέχεις, όποτε σου δίνει λεφτά (γιατί τέτοιος είσαι και τα ξοδεύεις συνέχεια), όταν σου έχει ανοίξει την πόρτα γιατί έχεις ξεχάσει τα κλειδιά ενώ θα μπορούσε άνετα να σε αφήσει απέξω να λιμοκτονείς στο κρύο.

Όποτε σου φτιάχνει και εσένα καφέ το πρωί για να τον βρεις έτοιμο ή σου στέλνει memes που θυμίζουν φάσεις που έχετε περάσει μαζί, όταν κάνετε παρέα ο ένας στον άλλον σε εκείνα τα απίστευτα, γεμάτα ευτυχία οικογενειακά τραπέζια.

Όταν σου παραγγέλνει και εσένα σουβλάκια το βραδύ, γιατί θυμάται τι παίρνεις <3

Στο τέλος της ημέρας έχεις κάποιον με τον οποίο τα μοιράζεσαι ολα. Πλακώνεσαι μεν αλλά τον/την υπεραγαπάς γιατί έχετε περάσει τα πάντα μαζί. Σε έχει δει στα καλύτερα και στα χειρότερα σου Είναι σαν κολλητός εκ γενετής που παίζετε περιστασιακά και ξύλο. Μπορείς να του πεις τα πάντα και να σου μιλήσει αντικειμενικά γιατί σε ξέρει.

Είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο να έχεις αδέρφια και ένα καθημερινό βασανιστήριο ταυτόχρονα. Το καλύτερο βασανιστήριο από όλα παρόλα αυτά.

Όσο για τα μοναχοπαίδια, μπορείτε να ζηλέψετε λίγο περισσότερο εν τέλη.

Υ.Γ.

ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΣΑΓΑΠΩ

 

15
Μαργαρίτα Αδρ
2 Κανόνες για την επιτυχία "Κάτω η πατριαρχεία και όλα τα κοκτέιλ 5 ευρώ" Βέλη Κανδηλιώτη, 2017μ.Χ. Η θα ναι μπλέ ή θα ειναι φαγητό αλλιώς, ΔΕΝ.

Latest Articles

Διάβασε επίσης...