Exclusive Content:

Doctor Who: The Doctor Falls Review

Κι ενώ θα άρχιζα με το time for one last bow τελικά λύσσαξε ο Καπάλντι και έμεινε για ακόμα ένα επεισόδιο. Μάλλον η τελική πτώση του 12ου θα γίνει στο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του Doctor όπως το απαιτεί και η παράδοση πλέον.

http://gph.is/2t6I1xM

Τι να πρωτοπώ για αυτό το επεισόδιο; Ως λάτρης των mayhem-twins Missy Master όλο το hype που είχε δημιουργηθεί με trailers φωτογραφίες και φυσικά το World enough and time (πανέξυπνη επιλογή από το εν λόγω ποίημα) με είχε κάνει πολύ edgy για το επεισόδιο και η αρχή του με δικαίωσε πλήρως. Missy Master να χορεύουν αφού έχουν βγάλει από τη μέση τον Doctor και στη συνέχεια να σκέφτονται τρόπους να τον δολοφονήσουν αλλά όπως κάθε άλλη φορά ο Doctor είναι ένα βήμα μπροστά. Έτσι σώζεται (Kinda) και η αναγέννηση του αναβάλλεται.

http://gph.is/2sBQCFc

Δε θα αναφερθώ στο τι έγινε συγκεκριμένα, προτιμώ να μιλήσω για συγκεκριμένα μέτωπα. Αλλά πριν περάσω σε αυτό θα πω το μόνο πράγμα που με χάλασε: ο ρομαντισμός του Moffat και με αυτό εννοώ την εμμονή του να μην αφήνει κάποια companion να πεθάνει αλλά να χαρίζει σε όλες τους μία κάποια μορφή εναλλακτικής ζωής, ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο ότι η Μπιλ σώθηκε πραγματικά από τον έρωτα ενός επεισοδίου ενώ την είδαμε να βγαίνει κι αλλά ραντεβού πχ με ξενέρωσε απίστευτα δεν ήταν και Ρόουζ Τάιλερ But still she got a happy ending.

http://gph.is/2t6LPyW

Λοιπόν Missy and the Master. Ειδικά για τον δεύτερο ό,τι και να πω είναι λίγο, πιο άκαρδος και αδίστακτος από ποτέ δείχνει ότι όσα χρόνια δεν τον είδαμε έγινε χειρότερος (όχι μόνο στο χειρισμό Τάρντις που μέχρι και η κάθε άκυρη ξέρει να πετάει αλλά συγκρατούμαι) και φυσικά μεγάλωσε η αίσθηση του χιούμορ του ενώ τον είδαμε μέχρι και να βάφεται αρχίζοντας τις προετοιμασίες όταν περάσει στην sisterhood, όπως του είπε η Μίσσυ αφού τον σκότωσε.

http://gph.is/2svXxEB

Έτσι λοιπόν περνάμε στο κεφάλαιο Μίσσυ. Η Mistress, η αναγέννηση του Master, η πιο παλιά φίλη του Doctor, αυτή που νοιάζεται ξεκάθαρα για αυτόν πιο πολύ και από τον εαυτό της (ρωτήστε τον Master Simm θα σας απαντήσει) τον πρόδωσε όταν της ζήτησε να σταθεί μαζί του και να πολεμήσει μετά από έναν πανέμορφο μονόλογο του Καπάλντι που για άλλη μία φορά έδειξε ότι χαραμίστηκε από το σενάριο του Moffat. Και πάλι όμως η Μίσσυ δεν πρόδωσε τον Ντόκτορ, ήθελα να πάει μαζί του, έκλαψε όταν της είπε ότι μόνο αυτό ήθελε πάντα να σταθεί και να πολεμησουν μαζί μιας και ήταν και δική της επιθυμία αλλά όπως είχε πει και στην αρχή: I am in two minds. Όλη η σεζόν που ο Ντόκτορ προσπαθούσε να την αλλάξει να την κάνει να δει τον κόσμο και τα αστέρια μέσα από τα δικά του μάτια και που το είχε σχεδόν πετύχει πήγαν να διαλυθούν όταν επέστρεψαν όλες οι κακές επιρροές του παρελθόντος (call me your Master). Thanks for trying και αντίο για τη Βασίλισσα του Κακού.

http://gph.is/2ueZkeH

http://gph.is/2tfPM2W

Ευτυχώς για τον Ντόκτορ.. βασικά όχι δεν ήταν ευτυχές για κανέναν αυτό που έγινε. Η Μίσσυ μπορεί να αγκάλιασε τον Master λέγοντας του ότι νιώθουμε όλοι για αυτόν I loved being you every second of it. Oh, the way you burned, like a sun. Like a whole screaming world on fire. I remember that feeling and i always will. And i will always miss it. Αυτό του λέει τη στιγμή που ο Μάστερ συνειδητοποιεί πόσο χειρουργικά και πονηρά τον σκότωσε, χωρίς να θυμώσει αλλά αντιθέτως να νιώσει χαρά που το κατέχει ακόμα το άθλημα. Όμως ο θυμός του Μάστερ ήρθε αργότερα, the fury of the Time Lord. Όταν η Μίσσυ του είπε ότι ο λόγος που τον σκότωσε είναι ο Ντόκτορ, επειδή θέλει να σταθεί και να πολεμήσει μαζί του όπως επιθυμούσε πάντα, επειδή αυτό είναι το τέλος για εκείνη να βρεθεί στο πλάι του. Δυστυχώς αυτό δε θα γίνει σύντομα καθώς ο Μάστερ δεν το άντεξε με το που γύρισε την πλάτη της η Μίσσυ με το laser screwdriver του (ποιος θα έπαιρνε sonic) την σκότωσε πισώπλατα. Γελώντας και οι δύο αποχωρίστηκαν σαν καλοί φίλοι, λέγοντας ότι αυτό το τέλος τους άξιζε και όχι να ενωθούν με τον Ντόκτορ. Ο Μάστερ γελώντας (αγαπώ αυτό το γέλιο) κατέβηκε με το ασανσέρ ώστε να αναγεννηθεί στο Τάρντις του (ως Μίσσυ αμφιβάλλω αλλά θα φανεί στη συνέχεια) με τη Μίσσυ να πεθαίνει εκεί μόνη αδύναμη να αναγεννηθεί με δάκρυα στα μάτια γνωρίζοντας ότι ο Doctor θα έχει πάντα την εντύπωση ότι τον πρόδωσε, ότι προτίμησε να μην πολεμήσει στο πλάι του. Άδικο τέλος για εκείνη μετά από τρεις μαγικές σεζόν.

http://gph.is/2uewhYr

Και τέλος ο Doctor. Αρνείται να αναγεννηθεί βλέπει όλες τις πρώην companion, φίλους, έρωτες του αλλά και τη Μίσσυ να τον καλούν με το όνομα του και ξυπνάει. Καθυστερεί μια αναγέννηση που είναι αναπόφευκτη όπως ο Donald Trump. I don’t want to go & when the doctor was me, οι αποχαιρετηστήριες ατάκες του 10ου και του 11ου Ντόκτορ του έρχονται στο μυαλό όσο αρνείται να αναγεννηθεί. Δε θέλει να αλλάξει, όχι ξανά . Δηλαδή No More. Αλλά το Τάρντις έχει άλλη άποψη. Τον πάει κάπου ή μάλλον σε κάποιον που θα του αλλάξει γνώμη μιας και βρίσκεται στο ίδιο σημείο με αυτόν. The οriginal Doctor you might say και τέλος με τον πρώτο Ντόκτορ να εμφανίζεται ξανά. Και ραντεβού τα Χριστούγεννα (Moffat μας κατέστρεψες).

http://gph.is/2t6aMuo

1

Latest

Πως μπορώ να αποκτήσω το PlayStation 5 με μόλις 25 ευρώ;

Θες να αποκτήσεις το PlayStation 5 αλλά το budget...

4 Παραστάσεις για να δείτε τον Μάρτιο

Ο Μάρτης είναι εδώ και μαζί του η νέα...

From Friday For Friday: Ανθισμένες αμυγδαλιές, η ελληνική ευτυχία και μια ευχή

Πέρασε καιρός και έγιναν πολλά… Ας μείνουμε όμως μόνο...

PanArmonia: Ορφικοί Ύμνοι – Η πρεμιέρα στην Πάτρα

Η PanArmonia (Παναρμόνια) παρουσιάζει την μουσική παράσταση «Ορφικοί Ύμνοι...

Newsletter

spot_img

Don't miss

Πως μπορώ να αποκτήσω το PlayStation 5 με μόλις 25 ευρώ;

Θες να αποκτήσεις το PlayStation 5 αλλά το budget...

4 Παραστάσεις για να δείτε τον Μάρτιο

Ο Μάρτης είναι εδώ και μαζί του η νέα...

From Friday For Friday: Ανθισμένες αμυγδαλιές, η ελληνική ευτυχία και μια ευχή

Πέρασε καιρός και έγιναν πολλά… Ας μείνουμε όμως μόνο...

PanArmonia: Ορφικοί Ύμνοι – Η πρεμιέρα στην Πάτρα

Η PanArmonia (Παναρμόνια) παρουσιάζει την μουσική παράσταση «Ορφικοί Ύμνοι...

Γνωρίζοντας το μουσικό σύνολο PanArmonia και το ταξίδι των Ορφικών Ύμνων

Το μουσικό σύνολο PanArmonia δημιουργήθηκε πριν 13 χρόνια, το...
spot_imgspot_img

Πως μπορώ να αποκτήσω το PlayStation 5 με μόλις 25 ευρώ;

Θες να αποκτήσεις το PlayStation 5 αλλά το budget σου δεν στο επιτρέπει; Μην ανησυχείς για τίποτα γιατί σου έχουμε βρει τη λύση! Κάνε...

4 Παραστάσεις για να δείτε τον Μάρτιο

Ο Μάρτης είναι εδώ και μαζί του η νέα η θεατρική σεζόν με αρκετές νέες και ενδιαφέρουσες παραστάσεις. Εμείς ξεχωρίσαμε τέσσερις από αυτές, οι...

From Friday For Friday: Ανθισμένες αμυγδαλιές, η ελληνική ευτυχία και μια ευχή

Πέρασε καιρός και έγιναν πολλά… Ας μείνουμε όμως μόνο στα θετικά. Αυτή την εβδομάδα μπήκε και επίσημα η άνοιξη, την Τρίτη στις 21 Μαρτίου....

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ